Mobil: 06 70 566 7374   E-mail: info@argokarpit.hu

 Főoldal  |  Magunkról  |  Szövetek  Szolgáltatásaink  |  Elérhetőségek  |  Partnerek | Galéria
             

Bútor felújítási szolgáltatásaink:

LAKOSSÁGI MEGRENDELÉSEK

 • - Nappali bútorok: ülőgarnítúrák, fotelok, szófák, kanapék, lábzsámolyok kárpítozása, bőrgarnitúrák javítása
 • - Hálószobabútorok: heverők, franciaágyak kárpítozása
 • - Konyha és előszobabútorok, kiegészítők: ajtók hangszingeteléses kárpítozása, előszobafalak kárpítozása, székek, sarokétkezők kárpítozása

EGYEDI IGÉNYEK KIVITELEZÉSE, SZAKTANÁCSADÁS

 • - matracok egyedi méretre gyártása 
 • - rúgók -és vasalások cseréje
 • - bútorok teljeskörű felújítása, beleértve asztalos munkák elvégzését, (enyvezés, fakeretek cseréje, javítása, politúrozása)

HAGYOMÁNYOS, STÍL-BÚTOROK RESTAURÁLÁSA

 • - afrikkal, lószőrrel, rúgókkal, kárpitosvattával

EGYÉB

 • - SZÖVETEK SZÉLES KÍNÁLATA, EGYEDI IGÉNYNEK MEGFELELŐ BESZERZÉSE
 • - Lakberendezési kivitelezések: belsőépítész által elkészített tervrajzok utáni teljeskörű bútorkészítés -és kárpitozás
 • - FÜGGÖNYÖK, DEKOROK VARRÁSA: igény szerinti függönyözés kivitelezése a kárpítozott bútorfelület szövetével összhangban
 • - SZÁLLÍTÁS MEGRENDELÉSE: vevői egyeztetés alapján biztosítjuk bútorai el-és hazaszállítását. Kérésére a munkavégzés a helyszínen is megoldható

Az ajtó hangszigeteléses kárpitozása a kulcs a nyugodt munkavégzéshez

ajtó hangszigeteléses kárpitozása

Az ajtó hangszigeteléses kárpitozása nyugodt körülményeket teremt az otthoni munkavégzéshez. A dolgozószoba kialakítását kezdje az ajtó korszerűsítésével!

Egyre több cég dönt úgy, hogy lehetőséget biztosít a dolgozóknak otthoni munkavégzésre, amivel a legtöbben szívesen élnek is. Rengeteg időt lehet megtakarítani azzal, hogy nem kell bejárni az irodába, ráadásul ilyen formában némileg rugalmasabban is alakulnak a munkanapok. A home office-ra azonban fel kell készülni, és nem csupán azért, mert szokatlan érzés lehet az irodai közösségi élet után hirtelen egyedül maradni. Az otthoni munkavégzéshez szükség van egy gondosan kialakított dolgozószobára, ahol nyugodtan lehet dolgozni, ennek pedig az ajtó hangszigeteléses kárpitozása az egyik alappillére.

A rossz hangszigetelés sok otthonban probléma, és bár a legtöbben a falakat teszik felelőssé ezért, valójában gyakran az ajtók szorulnak egy kis korszerűsítésre. A dolgozószoba különösen nagy figyelmet érdemel ebből a szempontból, hiszen senki nem tud úgy teljesíteni, hogy közben a lépcsőházból vagy a szomszédos helyiségből beszűrődő zajok miatt bosszankodik. Az ajtót, ami más tekintetben jól funkcionál és az állapota is rendben van, fölösleges lenne lecserélni, de erre nincs is szükség, az ajtó hangszigeteléses kárpitozása ennél sokkal egyszerűbb megoldás. Amellett, hogy egy ilyen korszerűsítés praktikus és kifejezetten kényelmes módja annak, hogy búcsút lehessen inteni a zavaró zajoknak, fontos megemlíteni az esztétikai értékét is. Az ajtó hangszigeteléses kárpitozása ugyanis új és látványos külsőt kölcsönöz az egyhangú nyílászárónak, kifinomult eleganciával teszi izgalmasabbá az enteriőrt, így egyúttal az inspiráló környezet is garantált a munkavégzéshez.

Az ajtó hangszigeteléses kárpitozása Önnek is remek választás, ha home office-ra vált, és kifogástalan dolgozószobára vágyik! Ha ránk bízza a korszerűsítést, szakszerű és precíz munkára számíthat, ezért nem is érdemes más cég után kutatnia. Az ajtó hangszigeteléses kárpitozása legyen a mi dolgunk, forduljon hozzánk bizalommal!

Bútorkárpitosra lenne szüksége?

Bútorkárpitos Budapesten

Bútorkárpitos Budapesten, rugalmas, megbízható szolgáltatások, igényes kivitelezés. Megtalálta a megfelelő szakembereket a felújításhoz!

A bútorfelújítás egyre népszerűbb megoldásnak számít. Egyrészt sokkal környezettudatosabb, hiszen például egy kárpit hibáért nem kerülhet feleslegesen kidobásra a bútor, másrészt egyesek kifejezetten ragaszkodnak az adott berendezéshez a kialakítása miatt. Ahhoz, hogy a bútor rendbetétele eredményes legyen, mindenképp profi bútorkárpitost kell találni, aki nagy gondot fordít a minőségi munkavégzésre. Amennyiben Önnek is szüksége lenne Budapesten bútorkárpitosra, forduljon hozzánk bizalommal!

Ügyfeleink számára igazán kedvező megoldásokat kínálunk a bútorok rendbetételével kapcsolatban. Bútorkárpitosként a fő célunk az, hogy ízléses berendezéseket adhassunk vissza a megrendelőknek. Munkánkat nagy körültekintéssel, lelkiismeretesen végezzük el. A kivitelezés fontos része az alapanyag választás, hiszen csak így lehet kifogástalan a végeredmény. A legjobb anyagokkal dolgozunk, amelyek strapabírók, és hosszú éveken át gondoskodnak a berendezések hibátlan kinézetéről. Garantáljuk, hogy Ön is minden szempontból elégedett lesz a szolgáltatással. A minőség mellett a rugalmasságra is odafigyelünk. Ha Ön egy gyors, ügyfélközpontú bútorkárpitost keres, nem kell tovább kutatnia, hiszen megtalálta a megfelelő szakembereket a munkához! Nálunk nem kell hosszú heteken át várnia a munkálatok befejezésére, rövid időn belül Ön is megcsodálhatja a felújított bútorát. Bármilyen elképzeléshez tudunk igazodni!

Megéri profi bútorkárpitoshoz fordulni, hiszen így nem lehet hiányérzete a berendezéssel kapcsolatban. Bízza ránk bátran a munkát, és nem érhetik kellemetlen meglepetések! Honlapunkon bővebb információkat találhat rólunk, szolgáltatásunkról, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy színvonalasan dolgozunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Az antik bútorok kárpitozásával megmenthetők a szeretett berendezések!

Antik bútorok kárpitozása

Antik bútorok kárpitozását vállaljuk kedvező áron, rövid határidő alatt, az Ön elképzelései szerint! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! 

Az antik bútorok nem csak gyönyörűek, egyediek, hanem igen értékesek is. Szerencsére ezzel általában mindenki tisztában van, ezért a tulajdonosok igyekeznek vigyázni rájuk, óvni őket, és a lehető legszebb állapotban megőrizni őket az utókornak. Azonban sajnos még a legnagyobb odafigyelés és gondos ápolás mellett is számolni kell vele, hogy a berendezések az idők folyamán megsérülhetnek, kopottabbá válnak. Ilyen esetben azonban nem feltétlenül kell tőlük megválni, ugyanis cégünk kedvező feltételekkel vállalja az antik bútorok kárpitozását

Az antik bútorok esetében gyakran a kárpit állapota miatt van szükség egy kis felújításra. Az anyag elfárad, kopik, kifakul, elveszíti puhaságát és sajnos sokszor kimoshatatlan foltok tarkítják. A bútort így nem csak nem szívesen használjuk, hanem teljesen elveszíti a díszítő szerepét is, márpedig elsősorban általában éppen emiatt őrizzük meg ezeket a berendezéseket. Ilyen esetben érdemes beiktatni az antik bútorok kárpitozását, aminek köszönhetően az ágy vagy puff újra a régi fényében tündökölhet. Egy jó állapotú antik berendezést mindenki megcsodál, szinte senki nem megy el mellette szó nélkül. Az antik bútor kárpitozással pedig éppen ezt érhetjük el! 

Cégünk kedvező feltételekkel vállalja a feladatot. Nagy tapasztalattal rendelkezünk e téren, megfizethető áron, rövid határidővel dolgozunk, így az antik bútorok kárpitozását minden szempontból megéri ránk bízni. Munkánk során számunkra ügyfeleink igényei az elsők, igyekszünk maximálisan megvalósítani az elképzeléseket. 

Amennyiben az antik bútor kárpitozás felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen válaszolunk a felmerülő kérdéséire! Munkatársaink a honlapunkon megadott elérhetőségeinken állnak rendelkezésére és tájékoztatják a részletekről. Kérje ajánlatunkat akár még ma, hogy mielőbb megkezdhessük az antik bútorai újjá varázslását! 

Budapesti kárpitozással a nappali bútorok új külsőt kapnak!

Bútor kárpitozás

Budapesti kárpitozást tud rendelni a nappali bútorainak felújításához! Az új bútor csupán új kárpit kérdése, amit lecserélünk a kívánsága alapján!

A nappali bútorok ki vannak téve az állandó használatnak és az ebből fakadó elhasználódásnak is. A kárpitozott bútorokból ebben a szobában lehet a legtöbbet találni. A komplett ülőgarnitúra, kanapék, fotelek, székek vagy pamlagok és puffok mind a nappali berendezését alkotják. A bútorok kárpitja az idő múlásával elveszti eredeti külsejét, aminek következtében a bútorok elhasználtnak, lepusztultnak tűnhetnek. Minél tovább vár, annál inkább látszani fog a kárpiton a használat nyoma. Forduljon bizalommal hozzánk és rendeljen tőlünk budapesti kárpitozást!

budapesti kárpitozásban magas színvonalon dolgozunk, az megrendeléseket precízen készítjük el, mert az a célunk, hogy boldog és elégedett ügyfeleket láthassunk, amikor visszaadjuk a bútorokat. A kopott, feslett kárpit cseppet sem szép látvány és nem is olyasmi, amit büszkén szeretne bárki mutogatni a vendégei előtt. Szerencsére a budapesti kárpitozás megoldást jelent az ütött-kopott nappali bútorok problémájára. A kárpit állapotától függően tudunk javítást vagy teljes cserét is végezni a karosszék vagy a kanapé kárpitján. A megrendelő el tudja dönteni, hogy szeretné e megőrizni a régi külsejét a bútoroknak vagy inkább azok megújítása a cél.

A budapesti kárpitozást végző szakembereink a nappali bútorokhoz is nagy szakértelemmel közelítenek és megbízható munkát végeznek. A határidőre elkészült kárpitozás minden bútornak szebb, újszerűbb külsőt jelent. A nappali bútorokat még ne dobja ki, csak új kárpit hiányzik róluk!

A bútor kárpitozásban jártas szakmai csapatunk az Ön rendelkezésére áll, ha bútor felújítást tervez. Keressen minket bizalommal és kérjen tőlünk tájékoztatást a szolgáltatásainkról, ha felkeltettük az érdeklődését! A weboldalunkon nemcsak a referencia fotóinkat találja meg, hanem a cég elérhetőségeit is. Tájékozódjon a budapesti kárpitozásról, kérjen tőlünk árajánlatot minél előbb!

Bútor kárpitozás, a kényelmes otthon érdekénben

Bútor kárpitozás

Bútor kárpitozást vállalunk kedvező feltételekkel! Megfizethető árakkal állunk rendelkezésére, akár ágy, székek vagy sarokétkező kárpitozásáról van szó. 

Az otthonunkban található bútorok állapota nem csak a megjelenés miatt fontos, hogy a kényelem és a jól használhatóság miatt is. Ha ki van szakadva például az ágy kárpitja, az nem csak csúnya, hanem a használatot is befolyásolja, adott esetben kényelmetlenné teszi a berendezést. Szerencsére azonban nem feltétlenül kell egyből lecserélni a bútort, ha megsérül a kárpit, ilyenkor célszerű elsőként elgondolkozni a bútor kárpitozáson

bútor kárpitozás sok esetben nyújthat tökéletes megoldást. Leggyakrabban a berendezések felújítása érdekében veszik igénybe, amire sor kerülhet a bútor sérülése következtében, de egyszerű kopottság, elöregedés miatt is. Ha alapvetően elégedettek vagyunk az adott berendezéssel, nem szeretnénk lecserélni, akkor érdemes inkább a bútor kárpitozást választani, aminek köszönhetően egy szebb, jól használható és kényelmes bútort kapunk vissza. 

Bútor kárpitozásra azonban a kárpittal alapvetően nem rendelkező berendezések esetében is szükség lehet. Ezzel a megoldással kényelmesebbé varázsolhatjuk a fából készült, sarok étkezőgarnitúrát vagy akár a kemény ülőfelülettel rendelkező székeket is. A szövet nem csak mutatósabb, hanem puhább is, jobban szellőzik, így hosszú távon komfortosabb egy kárpitozott berendezésen ülni. 

Cégünk a bútor kárpitozást Budapesten végzi. Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, minden megrendelés során igyekszünk maximálisan megfelelni ügyfeleink igényeinek. Rövid határidővel és kedvező áron dolgozunk, érdemes pontos árajánlatunkat kérni. Legyen szó akár egyetlen szék vagy egy teljes franciaágy kárpitozásáról, számíthat ránk, méghozzá kedvező feltételekkel! 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük a bútor kárpitozással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Bőrbútor javítása: ne dobja ki!

bőrbútor javítás

bőrbútor javítása egyszerűen megoldható: csupán a megfelelő szakembert kell megtalálni hozzá!

Napjaink fogyasztói társadalmának egyik legkomolyabb problémája a mérhetetlen mennyiségű hulladék termelése; ha valami tönkremegy, sokan egyszerűen csak kidobják, és újat vesznek helyette. Ennek eredményét láthatjuk a termékek egyre silányabb minőségében ugyanúgy, ahogy a Föld egyre súlyosbodó szennyezettségén is. Szerencsére azonban megjelent és egyre népszerűbb az utóbbi időben az újrahasznosítás trendje, ami nem csak csökkenti az egyes embere ökológiai lábnyomát, de lehetővé teszi a régi, értékes dolgok fennmaradását is. A háztartási és szórakoztatóelektronikai készülékek javítása, a DIY - azaz a csináld magad - mozgalom széles körű elterjedése, valamint a bútorfelújítás egyaránt szerencsés, és egyre több szakembert lehet találni, akik segítenek a hasonló problémák megoldásában; cégünk is hasonló okokból foglalkozik a bőrbútorok javításával.

Egy bőrbútor javítása ugyanis nem tartozik az otthon, házilag kivitelezhető munkák közé - legalábbis a legtöbb esetben. Egy kisebb kopás kijavítása még megoldható, ám a végeredmény gyakorlat híján valószínűleg nem lesz tökéletes, ám egy szakadás, vagy épp a kárpit cseréje már olyan szintű tudást igényel, ami meghaladja egy átlagember képességeit. Szerencsére nincs is szükség arra, hogy megpróbálkozzanak vele, hiszen mi elvállaljuk, a végeredmény pedig a lehető legmagasabb színvonalú lesz!

Ha szeretné szakértő kezekre bízni bőrbútorai javítását, esetleg szeretné teljesen felújíttatni azokat, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Több évtizedes tapasztalatunknak hála régi bútorai nem csak tovább használhatóak lesznek, de újra otthona legszebb berendezési elemei is! Ne dobja ki régi bútorait, inkább válassza az újrahasznosítást!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha szeretne megbízni bennünket bőrbútorai javításával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Kanapé kárpitozás szakszerűen!

Kanapé kárpitozás Budapesten

Kanapé kárpitozás Budapesten, szakszerűen, minőségi szolgáltatás keretein belül. Ha igazán igényes végeredményre vágyik, keressen minket bátran!

Sokan választják a kanapé kárpitozását az új ülőgarnitúra vásárlása helyett. Egyesek anyagi okokból döntenek így, ugyanis a meglévő bútor rendbetétele jóval kevesebbe kerül, mint egy vadonatúj ülőgarnitúra. Mások érzelmi szempontból választják ezt az utat, kifejezetten ragaszkodnak a bútorukhoz, ami szép emlékeket idéz fel bennük. Bármilyen okról legyen szó, ahhoz, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és úgy nézzen ki, ahogyan azt az ember elképzelte, mindenképp profi szakemberre kell bízni a munkálatokat. Amennyiben Önnek is szüksége lenne valódi hozzáértőre, forduljon hozzánk bizalommal Budapesten a kanapé kárpitozásért!

kanapé kárpitozásban élen járunk. Fő célunk, hogy megrendelőink bútorait teljesen újjá tudjuk varázsolni, szakszerűen, a legmagasabb színvonalon. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel. Szolgáltatásunk igénybevétele után biztosan örülni fog annak, hogy végül nem az új bútor vásárlása mellett döntött. A kanapé kárpitozással Önnek is lehet szép, modern ülőalkalmatossága, és ehhez még csak nem is kell sokat költenie, vagy lemondania a szeretett bútoráról. A legjobb anyagokkal dolgozunk, bármilyen elképzeléshez tudunk igazodni. Velünk nem veszhet el egy fontos családi bútor, újrakárpitozott változatában tovább szolgálhatja kis közösségüket, és akár a következő generációkat is. A kanapé kárpitozás után a bútor hosszú éveken át fog gondoskodni a szép és komfortos környezetről.

Budapesten a kanapé kárpitozás terén a maximumot nyújtjuk, műhelyünkben valódi hozzáértők foglalkoznak a bútorokkal. Válasszon minket, és ügyfélközpontú szolgáltatásunkat! Honlapunkon bővebb információkat is találhat, ezen kívül korábbi munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Ha kérdezi szeretne, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

A bútor kárpitozás új színt visz a bútor külsejébe

Bútor kárpitozás

Bútor kárpitozással új külsőt is kaphat a bútor. A régi bútorhoz új kárpitot adunk és rá sem fog ismerni!

A kárpit az a része egy bútornak, amit közvetlenül érintünk meg, ülünk rajta, fekszünk vagy éppen állunk rajta. Nem csoda, ha gyorsan megjelennek az elhasználódás nyomai. Az igénybe vett bútorkárpit sérüléseinek javítgatása helyett bízza inkább szakemberre a teljes kárpit cserét! A bútor kárpitozásnak több, különböző célja is lehet. Az elnyűtt kárpit helyett kaphat új borítást a kanapé és a fotel, így nem kell az egész bútort kidobni, ha csak egy része szenvedett sérüléseket. A bútor kárpitozás viszont nemcsak arra jó, hogy ne legyen kopott és szakadt a bútor, hanem arra is, hogy akár egy teljesen új külsőt kapjon.

Eddig világos, elegáns kárpitja volt a kanapénak? Sötétebb anyaggal bevonva új színt vihet a berendezésbe is. Szeretne stílust váltani, felfrissíteni a nappali vagy a háló berendezését? Elegendő, ha a budapesti bútor kárpitozást megrendeli szakember csapatunktól! Kérje árajánlatunkat az elérhetőségeinken!

Antik bútor felújítás profi kezekben!

Antik bútor felújítás

Antik bútor felújítást vállalunk profi szakemberekkel! A bútor kaphat egy második esélyt, ha sokat jelent Önnek!

Az antik nem egyenlő a régivel és a használttal. Az ilyen bútornak története és múltja van, ami a külsejében is megmutatkozik. A restaurátor feladata az, hogy ezt a múltat ne törölje el, hanem megőrizze és csupán egy kis patinát adjon neki. Az antik bútor felújítás ebből a szempontból valóságos művészet, ami nem kevés szépérzéket, magabiztos kezet igényel a szakembertől.

Az üknagymama míves ruhásszekrénye vagy az örökölt, üveges vitrin, a szebb napokat látott karosszék is vissza tudja kapni a régi fényét és meg tudja őrizni az eredeti karakterét. Ehhez csupán egy olyan szakemberre van szükség, aki az antik bútor felújítást elhivatottan végzi. Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg a bútorfelújítás szolgáltatásunkat, ha a bútorát még sokáig használni szeretné, esetleg értékesítésen gondolkozik! A részletekkel kapcsolatban telefonon vagy üzenetben tud érdeklődni a kollégáinktól!

Budapesti kárpitos javításhoz, felújításhoz

Budapesti kárpitos

Budapesti kárpitosra van szüksége? Ne keresse tovább, hanem vegye igénybe a mi szolgáltatásainkat!

Egy jó kárpitos mindig kiváló munkát végez és a keze nyomán megújult bútorok maradnak hátra. Nem számít, hogy mennyire elnyűtt, ódivatú vagy kopott egy kanapé, étkező szék vagy fotel borítása, a szakember kezei között mindig van esélye megújulni.

budapesti kárpitosok között a mi szakembereink igazán kimagasló színvonalat képviselnek. Erről Ön is személyesen meg tud győződni, ha a mi szolgáltatásainkat veszi igénybe. A kárpitosaink 15. kerületi lakosoknak és a főváros más kerületeiben élőknek is tudnak olyan javításokat, felújításokat végezni, amik komoly szakmai hozzáértésről, elhivatottságról és precíz hozzáállásról tesznek tanúbizonyságot.

budapesti kárpitosaink munkája elérhető lakossági ügyfelek számára is. Keressen minket bizalommal és kérje a segítségünket a bútorai életre keltéséhez! A kárpit javítása, cseréje egyszerű és nagyon sikeres művelet, ha értő kezek végzik el a feladatot!

Bútorkárpitos bőr és egyéb kárpitokhoz is!

 bútorkárpitos

A bútorkárpitos segít eltüntetni a régi kárpit hibáit! A szeretett bútorból egy megújult lakberendezési elem válik, megfizethető árért!

Bízza profi szakemberre, precízen dolgozó bútorkárpitosra a kanapé, az étkező szék vagy a hálószobai kerevet javítását, felújítását. A szakemberek két dologban tudnak segíteni, az eredeti kárpit használatból fakadó hibáit megjavítják vagy pedig a kárpitot teljesen lecserélik egy újra, ezzel pedig a bútornak egy új életet is adnak.

A javítás és a felújítás is a tapasztalt bútorkárpitos feladata. Nem jelent gondot a kárpit alapanyag, mert a bőrrel éppen úgy tud szépen dolgozni, mint a textil vagy a bársony kárpittal. A bútorkárpitos keze nyomán a kopott, foltos, megfakult bútorból akár egy teljesen új stílusú kanapé, szék is lehet.

Meg szeretné tartani a bútorát, de már nagyon ráfér a megújulás? Forduljon bizalommal hozzánk és kérje szolgáltatásainkat a kárpitozással kapcsolatban! Minden elérhető információt megadunk, csak lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal!

Előszobafalak kárpitozása Budapesten!

előszobafal kárpitozás

Az előszobafal kárpitozást kérje a csapatunktól! A falakra a festéken és a tapétán kívül kárpit is kerülhet. 

A kárpitozás nem az egész helyiségre vonatkozik. A kárpitot csupán egy falpanel kapja, ami tulajdonképpen az előszoba bútor része. Az előszoba bútor sokkal hangsúlyosabb lesz és a helyiség is egyedibb színezetet kap. A kárpit az akasztó részeként a falfelületet díszíti, egyúttal pedig az előszoba bútort elválasztja a többi berendezéstől. Az előszobafal kárpitozást lehet kérni bármilyen kárpit anyagból, de gyakran választják a bőr vagy bőr utánzatból készült kárpitokat. Színben az előszoba stílusához passzoló kárpitot ajánlunk, ha szeretne egymással harmonizáló berendezést képzelt el. Legyen stílusos még az előszobája is a megfelelő bútorokkal!

A budapesti előszobafal kárpitozást rendelje meg egy, a kárpitozásban már nagy jártasságot szerzett csapattól! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, ezek egyikén tud kapcsolatba lépni velünk és az előszobafal kárpitozást azonnal meg tudja rendelni tőlünk.

A bútorkárpitozás újjá varázsolja a legkopottabb berendezést is!

Bútorkárpitozás

Bútorkárpitozás Budapesten megbízható cégtől, vízzel tisztítható, kiváló szövetekkel, jó áron! Forduljon hozzánk, és újjá varázsoljuk a kopott bútort! 

Legtöbbünk otthonában vannak olyan bútorok, amik már viszonylag régiek, kicsit kopottasak, esetleg sérültek is, de alapvetően elégedettek vagyunk velük, hiszen kényelmesek és sokat használjuk őket. Azonban, ha már annyira leromlik az esztétikai állapotuk, hogy elcsúfítják a helyiséget, akkor érdemes a bútorkárpitozás mellett dönteni. 

bútorkárpitozásnak köszönhetően nem kell megválnunk a régi berendezéstől, mivel az kedvező áron kaphat új külsőt. Legyen szó egy fotelről, egy egyszerű székről vagy egy nagy franciaágyról, a bútorkárpitozás jó választás! Azonban, ha igazán tartós megoldást szeretnénk, ami sokáig szép marad, akkor érdemes ragaszkodni a vízzel tisztítható szövetekhez, mint például az Aqua Clean, az Amara vagy a Carabu.

Amennyiben szeretne róluk bővebb információt kérni, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink minden kérdésére válaszolnak a bútorkárpitozással kapcsolatban! 

Bőrbútor felújítás teljes körűen!

bőrbútor felújítás

bőrbútor felújítás egy olyan kihívás, amit minden, igazi kárpitos szívesen fogad. A bőr egy természetes, élő, lélegző anyag, ami valóban igényli a gondoskodást. Ha ezt nem kapja meg, idő előtt tönkremegy. Az idős vagy elhanyagolt bőrkárpit hozzáértő kezekben új életre kelhet a bőrbútor felújítás során.

Keresse műhelyünket bizalommal, ha bőr kanapé felújítást, bármilyen bőrbútor megszépítését szeretné rábízni a munkájukban kitűnő mesterekre! Mielőtt kidobásra ítélné a bútorát, kérje ki a szakvéleményüket, mert lehet, hogy kisebb költséggel meg tudja őrizni az eredeti bútort!

A bőrbútor felújítás magába foglalja a repedések, karcolások, törések feltöltését a kárpiton, majd a teljes anyag festését. Ennek következtében puhább, szebb, újszerű bőrkárpit lép a régi, kopott helyébe. A festésen túl a bútor szivacsbetétje, illetve a vázszerkezetet is megújulhat, ha a bútor állapota igényli ezeket a lépéseket is.

A felújítás előtt állapotfelmérést kell beiktatni, csak így kapunk részletes képet a szükséges teendőkről.

Bútorok teljes körű felújítása a legkorszerűbb szövetekkel

Bútorok teljes körű felújítása

Bútorok teljes körű felújítása az Ön elképzelései szerint Aqua Clean, Amara és Carabu vízzel tisztítható szövetekkel - ne dobja el, újítsa fel!

Napjainkban, amikor egy kanapé, fotel, vagy más kárpitos bútorok már viszonylag olcsón megvásárolhatóak, keveseknek jut eszébe a bútorfelújítás, holott igencsak érdemesebb lenne emellett dönteni. Egyrészről lényegesen alacsonyabb költségkeretből megoldható, másrészt korszerűsíthető is, méghozzá olyan módon, amihez egy új megvásárlásával nem juthatnánk hozzá.

Cégünk vállalja az Ön kárpitos bútorainak felújítását, méghozzá teljes körűen, Aqua Clean, Amara és Carabu vízzel tisztítható szövetekkel. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő bútorszövetet kínálatunkból, majd bízza ránk a bútor teljes körű felújítását, és használja tovább évekig!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni bútorai teljes körű felújításával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kanapé kárpitozással megszépül a nappali bútora!

kanapé kárpitozás

kanapé kárpitozás során a régi bútor új ruháját készíti el a kárpitos mester. Az új kárpitnak a lecserélése nem csak akkor történhet meg, ha az már tönkrement. A bútor tulajdonosa könnyen a saját ízléséhez tudja igazítani annak külsejét a huzat lecseréltetésével. A huzat cseréjét természetesen szakembernek kell elvégeznie.

kanapé kárpitozás a régi és új kanapék megújításához is igénybe vehető, függetlenül attól, hogy melyik okból dönt így a tulajdonos. A kanapé végre olyan lehet, ami minden elvárásának meg tud felelni. Az új kanapé kárpit már nem foltos, kopott, szakadt vagy egyszerűen csak nem az az unalmas árnyalat, amit már régóta szeretne lecserélni. Legyen új bútora, de mégis a megszokott és szeretett darab!

kanapé kárpitozáshoz szakértőre van szükség, egy olyan mesterre, aki jól ismeri a bútorokat és a kárpitozás minden trükkje a kisujjában van.

A kanapé kárpitozásban Önnek is segítünk, ha kapcsolatba lép velünk a honlapon található elérhetőségeink egyikén! Kérjen egyedi árajánlatot!

Bútorkárpitos Budapesten: megbízható, gyors szolgáltatás!

Bútorkárpitos Budapesten

Bútorkárpitos Budapesten, igényes munkák, kedvező feltételekkel, rövid határidők, megtalálta az ideális szolgáltatót a bútorfelújításhoz!

Sokan választják a bútoraik kárpitozását, gyakran azért, hogy csökkentsék a kiadásaikat. Ebben a formában az ember még a környezetvédelemre is odafigyelhet, mert nem kerülhet feleslegesen kidobásra a kanapé vagy fotel, ami tovább növelné a káros hulladékmennyiséget. Egyeseknek fontos, hogy olyan szakemberre bízzák a munkálatokat, aki a minőség mellett a rövid határidőkre is odafigyel. Ha ez Önnek is lényeges tényező, forduljon hozzánk bizalommal!

Bútorkárpitosként a legfőbb célunk, hogy ügyfeleink minél hamarabb gyönyörködhessenek az elkészült berendezésekben, ezért nem feledkezünk meg a gyorsaságról. Aprólékos, precíz munkát végzünk, a végeredmény minden szempontból kifogástalan lesz, a régi bútor végre ismét használhatóvá válik.

Megtalálta a megfelelő bútorkárpitost Budapesten! Vegye bátran igénybe szolgáltatásunkat, ehhez keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Kárpitos Budapesten, aki vissza adja bútora régi külsejét!

budapesti kárpitos

Kárpitosból Budapesten is megbízható szakembert talál! A budapesti kárpitozás megrendeléséhez minket keressen fel, ha a bútorait további éveken át szeretné nagy becsben tartani! A bútorokat nem szokás megtartani, ha már meglátszik rajtuk a használat és az idő nyoma. Sokan egyszerűen csak lecserélik őket, túladnak a kopott holmikon, hogy újjal és szebbel helyettesítsék őket. Bizonyos hibák egy jó budapesti kárpitossal azonban helyre hozhatóak.

Forduljon olyan kárpitoshoz Budapesten, aki a szívén viseli a bútorok sorsát! A fakó kanapék, feslett szófák, régi fotelek mind új külsőt kapnak a keze alatt, amihez elegendő egy új kárpit is. Természetesen nem kell teljesen más stílusú vagy színű és mintájú kárpitot kapnia a bútornak, ha azt szeretné, hogy ugyanolyan maradjon, mint amilyen új korában volt, az is megoldható.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a kárpitozással kapcsolatos szolgáltatásunk, keressen minket az egyik megadott elérhetőségünkön és kérjen tőlünk szabad időpontot, illetve árajánlatot!

Ülőgarnitúra kárpitozás után nyoma sincs az elhasznált kárpitnak!

ülőgarnitúra kárpitozás

Az ülőgarnitúra kárpitozást érdemes megrendelni, ha nem akarja lomtalanításba adni szeretett bútorát! A bútorok között az ülőgarnitúrák azok, amik a legnagyobb igénybevételnek vannak kitéve. Minden nap használjuk őket, mert tévézéshez, beszélgetéshez, munkához, olvasáshoz, pihenéshez is szívesen huppanunk le a kedvenc fotelünkre vagy a kanapéra. Ennek az lesz az eredménye, hogy a kárpit előbb vagy utóbb kifakul, megkopik vagy akár ki is szakadhat, de akkor még nem beszéltünk az étel és ital vagy egyéb foltokról, amik egy óvatlan mozdulat következtében kerülnek oda, ahová nem kellene.

Az ülőgarnitúra kárpitozással teljesen új külsőt kaphat a régi kanapé vagy fotel, anélkül, hogy egy új bútor árát kellene rá költeni. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a felújítás mellett döntött és ne cserélje le régi bútorát teljesen, csak rendeljen hozzá új kárpitot!

Az ülőgarnitúra kárpitozásról kérjen részletes tájékoztatást tőlünk és igényeljen személyre szabott árajánlatot is ülőgarnitúra kárpitozás árakhoz a honlapon közzétett elérhetőségek egyikén!

Bőrbútor javítás és festés az új kárpit vásárlása helyett

bőrbútor javítás

bőrbútor javítása első sorban a  pótlást takarja, de a festést is jelenti. A valódi bőr csodás, stílusos kárpit egy ülőgarnitúra vagy fotel számára, ami éveken át szép marad, ha vigyáznak rá. A használat még a legjobb minőségű bőrön is nyomot hagy, különösen akkor, ha nem ápolják a kárpitot megfelelően. A kopott vagy fakó kárpit régi külsejét vissza lehet adni bőrbútor javítással.

A bőrbútor festése az egyik legjobb módja annak, hogy a régi fényét vesztett bőr ismét eredeti színében ragyogjon. A bőrbútor javítását bízza a mi csapatunkra, hiszen jól tudjuk, hogyan kell a renoválást végrehajtani. A kért színre festjük a kárpitot akár az eredeti vagy attól elütő árnyalatra is. A festésen kívül még egyéb módon is lehet a kárpiton újítani. A kopott, szakadt, feslett részeket ki lehet pótolni vagy javítani, szinte úgy, hogy alig látszik a művelet nyoma utána.

A honlapunkon minden elérhetőségünket megtalálja ahhoz, hogy felvegye velünk a kapcsolatot és egyedi árajánlatot kérjen a bőrbútor javításra!

Antik bútor felújítással az öreg bútorból patinás darab válik!

hangszigetelés kárpitozás

Az antik bútor felújítás az öreg bútorból patinás darabot csinál! A bútorokat sem kíméli az idő foga, jól látható nyomokat hagy rajtuk. A fa anyag megfakul, a lakk réteg megrepedezik, a színek elhalványulnak, rosszabb esetben pedig sérülések csúfítják el a bútor testét. Szerencsére a bútor felújítás eszközeivel van arra lehetőség, hogy az öreg bútor ne a szemétben végezze vagy a garázsba száműzzék, hanem ismét az otthon tündöklő és megbecsült darabja lehessen.

A bútor felújítás esetében beszélhetünk hagyományos eljárásról vagy antik bútor felújításról. A bútortól függ, hogy melyikre van szükség, mert minden esetben az eredeti bútor tulajdonságaihoz igazodik a szakember. Egy modern bútornak akár a stílusát, a kinézetét is meg lehet változtatni a bútor felújítás során, de az antik bútor felújításnak éppen az a célja, hogy a bútor ne változzon, csak az állapota legyen időtállóbb.

A bútorok számára profi, gyors és látványos segítséget nyújtunk! Érzelmileg kötődik egy bútorához vagy csak nem szeret feleslegesen pazarolni? Rendeljen bútor felújítást kiváló ár-érték arányban!

Hangszigetelés kárpitozás ajtóra!

hangszigetelés kárpitozás

A hangszigetelés kárpitozás csendesebb, élhetőbb otthont tud nyújtani! A városi lakások, a sűrűn lakott városrészek gyakori problémája a zaj. A szomszédok, az utca, a város maga minduntalan beszűrődik a szobákba, nem lehet egy csukott ajtóval kizárni. Az olyan eszközök, mint amilyen a hangszigetelés kárpitozás azonban segítenek abban, hogy az otthona, irodája, üzlete nyugodtabb, csendesebb lehessen.

hangszigetelés kárpitozás alapvetően az ajtókra vonatkozik. A nyílászárók belső oldalát szokás bevonni hangszigetelő, illetve hőszigetelő réteggel, arra pedig kerül a kárpit. A kárpit általában bőr vagy műbőr anyag, de lehet textilbőr, bútorszövet bevonat is. Az ajtóra tehát több réteg kerül, ami hasznos és jól is néz ki. Ezzel az eljárással az ajtó nemcsak védi a belső tereket a zajtól, hanem dekoratívabb ingatlant is eredményez. A kültéri és a beltéri ajtók is kaphatnak hangszigetelés kárpitozást. Ha érdekli a szolgáltatás vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeinken!

Antik bútor kárpitozással régi fényükben ragyoghatnak értékei!

antik bútor kárpitozás

A családi öröksége bútorokban van az otthonában és az a célja, hogy tovább adja őket a gyermekeinek, rokonainak? Érdeklik a régiségek és szívesen veszi körül magát a régi korok bútoraival? Az idő múlása patinával vonja meg a régi tárgyakat, de olykor meg is tépázz őket. Az antik bútorok egyik legsérülékenyebb része nem más, mint a kárpit. Az évek, évtizedek múltával a minőségi anyagok, szövetek, bőrök is ki vannak téve a sérülésnek, ott hagyja rajtuk kéznyomát az idő.

Az antik bútor kárpitozás ezen is segít, a régi holmik felújítását végzi. Az antik bútor kárpitozás egyszerre újítja meg a bútort és őrzi meg annak az eredeti stílusát. A jó kárpitos tudja, hogy mik azok az anyagok, színek, stílusok, amik illenek az eredeti bútorhoz.

Az antik bútor kárpitozást Budapesten rendelheti meg, ha minket választ a feladatra. Garantáljuk a kimagasló minőséget és a rövid határidőt is! Kérjen pontos árajánlatot kollégáinktól antik bútor kárpitozásra a honlapunkon feltüntetett elérhetőségek egyikén!

A bútor kárpitozás nem luxus, hanem jó befektetés!

bútor kárpitozás

A bútoraink magukon viselik a szokásaink nyomait. A kárpiton és a bútor testén is meglátszik az idő múlása, de az is, hogy mennyit használják a tulajdonosaik, mennyire törődnek a tisztításával, az ápolásával. Az elhasználódott bútoroknak új külsőt lehet adni a bútor kárpitozás megrendelésével. A bútor kárpitozás nem olcsó, de sok esetben érdemes rá költeni, mert nem kell megválni az egyébként értékes vagy szeretett bútordarabtól és talán még többet áldozni egy teljes új bútor megvásárlására.

A bútor kárpitozás Budapesten minőségi és megbízható színvonalon történik műhelyünkben. Szakmailag kiemelkedő tudással és jelentős tapasztalattal rendelkező mesterek keze alatt kapnak új külsőt a hozzánk szállított bútorok. Egy hozzáértő bútor kárpitos tudja, hogy milyen átalakítás illik egy antik vagy egy modern bútorhoz, megőrizve annak eredeti stílusát és állapotát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha a bútor kárpitozást kedvező ár-érték arányban szeretné igénybe venni! A megadott elérhetőségeink egyikén tud árajánlatot igényelni!


Franciaágy kárpitozás és egyéb hálószoba bútorok felújítása!

franciaágy kárpitozás

Ma sokan könnyen megválnak régi tárgyaktól, bútoroktól, ha azok elkopnak, megsérülnek. Egyszerűbb újat venni, mint a javíttatással bajlódni, ráadásul egy új szerzemény megvásárlása izgalmas hétköznapi esemény is. Mi van azokkal, akik ragaszkodnak a megszokott bútoraikhoz? A kárpitozás megrendelése segít a már kissé használt, kopott bútorok felújításában.

A hálószoba bútorok között is akad olyan, ami ilyen típusú javítással ismét újszerű lesz. A franciaágy kárpitozás például gyakori megrendelésnek számít. Erre szükség van egy ágy esetében, ha olyan foltok keletkeztek a kárpiton, amiket nem lehet eltüntetni vagy egyszerűen már véglegesen elhasználódott az anyag. A franciaágy kárpitozás mellett a heverő kárpitozás vagy a fotel kárpitozás is egy jó opció arra, hogy úgy érezze, komfortos, kényelmes és divatos szobában tölti a pihenés perceit.őt.

A franciaágy kárpitozásról és egyéb szolgáltatásainkról a honlapunkon szereplő elérhetőségeken tudunk tájékoztatást adni az érdeklődőknek, ugyanez vonatkozik az árajánlatra is!

Kárpitozás Budapesten régi és új bútorokhoz is!

Budapesti kárpitozás

A bútorok külsejét a kárpit állapota nagy mértékben meghatározza. Egy kopott, foszlott vagy foltos kárpit nem igazán mutat jól és a szoba egészére is rányomja a bélyegét. Arról nem is beszélve, hogy a vendégek elől takargatni kell. Talán egyszerűbb új bútort vásárolni, de ha az elhasznált kárpiton kívül nincsen komolyabb baja a bútornak, akkor vétek szemétre dobni. Már csak egy jó kárpitos hiányzik ahhoz, hogy új külsőt kapjon a kanapé vagy a fotel.

Budapesti kárpitozáshoz keressen megbízható szakembert, olyat, aki igazán ért ahhoz, amit csinál! A mi csapatunk a budapesti kárpitozással foglalkozó vállalkozások élvonalába tartozik. Erről Ön is személyesen meggyőződhet, ha régi bútorait a kezünkbe adja. A kárpitozást a leggondosabban készítjük el és arra is ügyelünk, hogy a megrendelők elképzeléseit is formába öntsük. A régi bútor megfizethető áron kap új kárpitot és igényes külsőt.

A budapesti kárpitozást bízza ránk, keressen minket a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén és kérjen árajánlatot kollégáinktól!

Bőrgarnitúrák javítása: a régi bútor új külsővel megszépül!

bőrgarnitúrák javítása

A bőr bútorok igazi klasszikus darabok, amik mindenhol jól mutatnak. Egy ilyen bútort nem cserélnek csak úgy le egyik szezonról a másikra, hanem ápolják, őrzik, javítgatják, ha arra szükség van. A rendszeres használat a leggondosabban karban tartott bőr kárpiton is meglátszik előbb vagy utóbb. Szerencsére a komolyabb sérüléseket is el lehet tüntetni.

A bőrgarnitúrák javítása az egyik specialitásunk. Forduljon bizalommal a cégünkhöz, amennyiben szeretne a régi, sérült bőr bútorából egy ismét igényes, jó állapotú és kellemes megjelenésű bútort készíttetni! A csapatunk nagyon tapasztalt szakemberekből áll, akik igazi profik a bőrgarnitúrák javításban is. A bőrgarnitúrák javítása korrekt áron és rövid határidővel készül el, a bútor adottságait, a javítás lehetőségeit és a megrendelő kívánságait figyelembe véve.

A komoly érdeklődőket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén szívesen tájékoztatjuk a részletekről. Keressen minket bizalommal, ha a régi ülőgarnitúráját szeretné megszépíttetni!

Bútorfelújítással újjá varázsoljuk a már kényelmetlenné vált ágyat is!

bútorfelújítás

Az emberek többsége ragaszkodik az ágyához, amin minden nap alszik. Sajnos még a legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat, hogy a bútor megsérül, illetve idővel számolni kell kopással is, a rugók gyengülésével, valamint azzal, hogy esetleg középen kifeküdtté válhat a szivacs. Ilyen esetben nem érdemes egyből lecserélni a szeretett ágyat, hiszen cégünk kedvező áron vállal bútorfelújítást, aminek köszönhetően még hosszú ideig használhatja a berendezést.

A bútorfelújítás természetesen sokkal alacsonyabb költségből kivitelezhető, mint egy új ágy megvásárlása, amikor még a régi elszállításról is gondoskodni kellene. Így anyagi szempontból is a bútorfelújítás az előnyösebb döntés, de ha a régit tesszük újra használhatóvá, akkor hozzájárulunk a hulladékcsökkentéshez is.

A régi, szeretett bútorokat nem szükséges egyből lecserélni, ha már kopottak vagy egyszerűen csak más szövetre vágyik. Amennyiben érdeklődik a bútorfelújítás iránt, és bővebb információt szeretne kérni a szolgáltatásról, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajtók hangszigeteléses kárpitozása a nyugodt pihenésért

ajtók hangszigeteléses kárpitozása

Az, hogy mennyire tudjuk magunkat kipihenni, kihatással van az egész napunkra, ezért érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk otthonunkban. Ehhez arra van szükség, hogy jól érezzük ott magunkat, de fontos szerepe van a hőmérsékletnek és természetesen annak is, hogy csend legyen. A kintről beszűrődő zajok például jelentősen lecsökkenthetőek az ajtók hangszigeteléses kárpitozásával.

Az ajtók hangszigeteléses kárpitozásának köszönhetően nem zavarhatják meg a pihenést az éppen hazaérkező szomszédok, a lépcsőházban való beszélgetés, de nem fog beszűrődni a lift zaja sem. Ezzel sokkal nyugodtabb lehet a pihenés, így napközben is jobb lesz a közérzetünk, de az immunrendszer szempontjából is előnyös a mély, pihentető alvás.

Ha szeretne többet megtudni az ajtók hangszigeteléses kárpitozásáról, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére! Ne habozzon, kérje ajánlatunkat még ma, és döntsön Ön is a nyugalom mellett!Antik bútor kárpitozással segítünk megőrizni a bútor jellegét!

antik bútor kárpitozás

Sokan rajonganak a régi idők használati tárgyaiért és lelkesen keresgélnek antik holmik, például antik bútorok iránt. Aukciókon, bolhapiacokon hagyatéki árveréseken lehet rátalálni szebb napokat látott darabokra, amiket egy kis felújítás után régi pompájukban lehet használni.

A kopott, sérült, kifakult kárpiton nagyon könnyen lehet segíteni, az antik bútor kárpitozásnak köszönhetően ugyanis erre is van lehetőség. Nem mindegy, hogy kire bízza a megvásárolt bútor felújítását, illetve restaurálását, hiszen ez nem véletlenül egy külön szakma.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha antik bútor kárpitozással kapcsolatos szolgáltatást szeretne igénybe venni! Az antik bútort műhelyünkben felújítjuk, anélkül kap új kárpitot, hogy az bármilyen módon rontana az értékén. Stílusában, megjelenésében is olyan kárpitot fog kapni a bútor, hogy az eredetihez illik majd. Ez garantálja, hogy az antik bútor állapota változzon, de külleme csak a szükséges mértékben.

Az antik bútor kárpitozást határidőre, kedvező áron végezzük el, és igyekszünk ideális feltételeket biztosítani a minket felkereső ügyfeleknek!

Megtalálta azt a kárpitost Budapesten, aki felújítja bútorait!

bútorkárpitozás

Aki a fővárosban lakik, annak szüksége lehet egyszer vagy akár többször is egy jó kárpitosra Budapesten. Aki nem híve annak, hogy a holmijait azonnal lecserélje, ha már nem újak és állandóan vásároljon, annak egy kárpitos Budapesten jó szolgálatot tud tenni.

A bútorok kárpitja elkophat, elhasználódhat, sérülhet, de ez olyan hiba, ami könnyen javítható a megfelelő kezekben. A javítás, kárpitcsere segítségével még új külsőt is adhat régi, megunt bútorainak, anélkül, hogy azokat ténylegesen újakra cserélné le! Sokan vásárolnak leárazásokon, ahol olyan bútorokhoz is hozzá lehet jutni az ár töredékéért, amiken apróbb szépséghibák keletkeztek szállítás, tárolás során. Ezeket a sérüléseket a kárpiton egy hozzáértő szakember ki tudja javítani, és nem marad nyoma annak, hogy a kárpit szakadt volt vásárláskor.

Amennyiben szüksége van megbízható és szépen dolgozó kárpitosra Budapesten, aki nem megfizethetetlen áron dolgozik, keresse fel műhelyünket bizalommal! Újjávarázsoljuk bútorait korrekt áron!

Környezettudatosság? Válassza a bútorkárpitozást!

bútorkárpitozás

Az egyre nagyobb hulladékmennyiség manapság óriási károkat okoz szerte a világban. Egyes alkotóielemei a természetbe kerülése után beépülnek az állati és növényi szervezetekbe, majd a táplálkozási láncon keresztül végül az embert károsítják. Ahhoz, hogy a hulladékmennyiség ne tudjon intenzív rombolást véghez vinni, az első és legfontosabb, hogy az emberek odafigyeljenek a hulladék kezelésére, és arra, hogy mit dobnak ki a szemétbe.

Rengeteg használati tárgy, bútor kerül feleslegesen kidobásra, pedig megmenthetők lennének, ha az emberek foglalkoznának felújításukkal, rendbetételükkel, így pedig csökkenteni lehetne a hulladékot. Amennyiben Ön is szeretné környezettudatosabban élni a mindennapokat, és van egy rossz kanapéja, fotelja, válassza a bútorkárpitozást!

A bútorkárpitozással Ön is tehet a hulladékmennyiség csökkentéséért, hiszen az ülőgarnitúra vagy fotel egy szakadás miatt nem a szemétben végzi, hanem a javítás után újra használható lesz. Ezzel nem csupán a környezetet kímélheti, hanem a pénztárcáját is, hiszen a helyreállítás sokkal olcsóbb, mintha egy teljesen új bútort vásárolna.

Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné bútorkárpitozás szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Ne halassza jövőre a nappali bútorok javítását!

nappali bútorok javítása

Szűk két hónap, és itt a karácsony, a rokonlátogatások főszezonja. Ilyenkor a legtöbben elutaznak a rég nem látott családtagokhoz is, hogy egy kicsit találkozzanak, beszélgessenek, együtt töltsék az ünnepek egy részét. Ezért decemberben mindenki igyekszik rendbe tenni a lakást, nagytakarítást csinálni, lomtalanítani. Ön is így van vele? Idén iktassa be a nappali bútorok javítását is, hogy otthona valóban a legszebb arcát mutathassa!

A nappali bútorok javítása során fontos az ülőgarnitúrák, fotelok, szófák, kanapék, lábzsámolyok újrakárpitozása, illetve a bőrgarnitúrák javítása. A munka végeztével szinte teljesen új berendezésekkel szerelheti fel nappaliját, ami tökéletesen alkalmas lesz a vendégek fogadására. A bútorok nem csak szépek, elegánsak lesznek, hanem kényelmesek és jól használhatóak is.

Forduljon hozzánk bizalommal, iktassa be még most a nappali bútorok javítását! A részletekért keressen fel minket megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Ne hagyja veszni, bízza ránk az antik bútorok kárpitozását!

antik bútorok kárpitozása

Sajnos gyakori eset, hogy amikor valaki régi bútorokat örököl, egyből le is mond róluk, mert rossz állapotúak, több helyen javításra szorulnának és nincs idő velük foglalkozni. Ez azonban sok szempontból rossz döntés, hiszen ezek a berendezések egy kis felújítással a lakás díszei lehetnének. Amennyiben hasonló cipőben jár, a legjobb, ha felkeres minket, ugyanis cégünk kedvező áron vállalja az antik bútorok kárpitozását!

Elöregedett a bőr az ülőfelületen, elszíneződött az anyag a karfán? Mi orvosoljuk a problémát! Az antik bútorok kárpitozására érdemes egy kis időt fordítani, mert a kopott berendezésekből gyönyörű, használható bútorok válnak, amelyek még hosszú évekig képesek szolgálni új tulajdonosaikat. Amennyiben pedig mégsem lenne rájuk szükség, eladni is érdemes lehet őket.

Nem tudja, mit kezdjen idős rokona hagyatékával? Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat még ma antik bútorok kárpitozására! Döntsön a régi berendezések felújítása mellett!Matracok egyedi méretre gyártása: spóroljon velünk!

matracok egyedi méretre gyártása

Ha tönkremegy az ágyban a matrac, az emberek többsége megfontolja az ágy teljes cseréjét, hiszen sok fekvőalkalmatossághoz rendkívül nehéz utólag új matracot vásárolni. Ha az Ön ágyában is tönkrement a matrac, viszont nem szívesen válna meg bútorától, forduljon hozzánk bizalommal, ugyanis mi matracok egyedi méretre gyártását is vállaljuk!

Ha a matracok egyedi méretre gyártásával kapcsolatos szolgáltatásunkat igénybe veszi, jelentős összegeket megspórolhat. Manapság egy minőségi, megbízható fekvőalkalmatosságért gyakran igencsak mélyre kell nyúlni a pénztárcába, ezzel szemben egyedi méretű matracaink ára sokkal megfizethetőbb. Ráadásul vétek lenne megválni egy olyan bútortól, aminek csak a matraca ment tönkre, szerkezetileg pedig teljesen tökéletes állapotban van.

A matracok egyedi méretre gyártásával csakis előnyökre tehet szert: spórolhat és még kényelmes ágyától sem kell megválnia. Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!Ragaszkodik a megszokott dolgaihoz? Döntsön az ülőgarnitúra javítása mellett!

ülőgarnitúrák javítása

A nappali bútorai ki vannak téve a rendszeres használatnak. Az ülőgarnitúra különösen, hiszen a családtagok is szívesen pihennek rajta, de a vendégeket is ide ültetik le. Csoda-e, ha hamarabb tönkremegy, mint mondjuk egy ágy? Előzze meg, hogy kedvenc bútorai valóban olyan állapotba jussanak, hogy már teljesen használhatatlanok legyenek!

Forduljon hozzánk bizalommal, cégünk vállalja ülőgarnitúrák javítását! A velünk dolgozó szakemberek keze alatt a régi kanapé, fotel vagy akár a teljes ülőgarnitúra szett is megújul majd. A szakadásokat, foltos kárpitot, törött karfát, kifordult lábakat vagy a csálé támlát eltüntetjük, a rugókat kicseréljük. Az ülőgarnitúrák javításának előnye, hogy a régi, szeretett és jól ismert nappali bútortól még egy ideig nem kell megválni, az új berendezés vásárlása még várhat.

Őrizze meg otthona nappalijának jól ismert képét a mi segítségünkkel és bízza ránk az ülőgarnitúrák javítását! A részletekről és az árakról érdeklődjön a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén!Ragaszkodik régi berendezéséhez? Vállaljuk a bútor teljeskörű felújítását!

bútorok teljeskörű felújítása

Sokan akkor is ragaszkodnak egy bútorhoz, ha az már teljesen elhasználódott. Ennek több oka is van, például az, hogy a szóban forgó bútor felbecsülhetetlen értékű családi örökség, ezért érthető, hogy a tulajdonosok nem akarják kidobni a már használhatatlan kanapét, fotelt, egyéb ülőalkalmatosságot. Ha Önnek is van ilyen berendezése, keressen bennünket, vállaljuk a bútor teljeskörű felújítását!

A bútor teljeskörű felújítást követően olyan lesz, mint újkorában, így semmi sem gátolhatja meg abban, hogy ismét használatba vehesse. Szolgáltatásunk rengeteg ügyfélnek nyújtott segítséget, így nekünk köszönhetően már számtalan bútor kapott új esélyt. A bútor teljeskörű felújítását profi szakemberek végzik, akik súlyos esztétikai vagy szerkezeti hibákra is tudják a megoldást. Ehhez megbízható, minőségi alapanyagok és eszközök kerülnek felhasználásra.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat bútora teljeskörű felújításához, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Újrahasznosítás bútorok teljes körű felújításával!

bútorok teljeskörű felújítása

Manapság egyre fontosabb a tudatos fogyasztás, az újrahasznosítás kérdése. Ahelyett, hogy mértéktelenül vásárolnánk és használnánk dolgokat, gondoljuk át, hogyan tudunk újrahasznosítani valamit. A bútorokkal egyszerűen megvalósítható ez a szemléletmód.

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe cégünk szolgáltatásait bútorok teljeskörű felújításával kapcsolatban! Amennyiben van olyan bútordarabja, ami már nem mai darab, de még megmenthető, ne hagyja ki a lehetőséget, és kölcsönözzön neki új külsőt a mi segítségünkkel! Tapasztalt asztalosmesterek veszik kézbe a kopott, sérült, elöregedett bútorokat és egy teljeskörű bútor felújítás keretén belül elérik, hogy rá se lehessen ismerni a régi bútorra. A megrendelő kívánsága alapján kaphat új kárpitot, színt és elemeket a bútor, ami ennek köszönhetően újjászületik anélkül, hogy le kellene cserélni egy vadonatújra.

Kérjen tőlünk árajánlatot bútorok teljeskörű felújítására a megadott elérhetőségeinken!Mikor érdemes kárpitoshoz fordulni?

kárpitos

Minden bútornak megvan a maga története, amit a tulajdonosai alakítanak. Egy bútorral sok minden történik a használata során, és sajnos van, ami nyomot hagy rajta. A kárpitja felfeslik, elkopik, kiszakad vagy pecsétes lesz, a bútor testén kisebb-nagyobb sérülések keletkezhetnek. Ilyenkor a tulajdonoson múlik, hogy felújíttatja-e. Egy idő után érdemes gyakorlott kárpitosra bízni a berendezés javítását és felújítását, ha még a továbbiakban is szeretnénk hasznát venni.

Egy jó kárpitos gondoskodik arról, hogy a sérüléseket rendbe hozza és a bútornak új, szebb külsőt kölcsönözzön. Érdemes hozzá fordulni, ha fel szeretnénk újíttatni a bútort vagy kicsit megváltoztatni a külsejét. A kárpitos munkájának köszönhetően a régi, kopott berendezésekből egy újszerű, meghosszabbított élettartammal bíró bútor születik, ami még sokáig tud majd a tulajdonosai kedvére tenni.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és tudjon meg többet kárpitozással kapcsolatos szolgáltatásainkról!Bőrbútorok javítása és kárpitozása: ne hagyja veszni értékes berendezéseit!

bőrbútor javítás, kárpitozás

A bőrbútorok rendkívül értékes berendezések, ezért természetes, hogy tulajdonosaik féltve őrzik otthonukban. Sajnos hiába az odafigyelés, vannak olyan helyzetek, amikor elkerülhetetlen, hogy a bőrbútor felületét kisebb, vagy nagyobb sérülés érje. Ha az Ön bőrbútorán is mély szakadás, felületi horzsolás vagy más sérülés keletkezett, ne hagyja veszni értékes berendezését, bízza ránk a bőrbútor javítást vagy kárpitozást!

A bőrbútor javítása vagy kárpitozása után berendezése visszanyerheti értékét. Ezektől a bútoroktól a hibáik miatt nem érdemes azonnal megválni, hiszen a bőrbútor javítása vagy kárpitozása sokkal megfizethetőbb, mintha új berendezést vásárolna. A régi bútorok különösen nagy értékkel bírnak, ezért, ha az Ön tulajdonában is van ilyen berendezés, ne hagyja, hogy kárba menjen, ugyanis, ha körülményei úgy hozzák, a javítás vagy kárpitozás után el is adhatja antik bőrbútorát.

A bőrbútor javításhoz vagy kárpitozáshoz bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Lakberendezési kivitelezések: belsőépítész által elkészített tervrajzok utáni teljes körű bútorkészítést és kárpitozást vállalunk!

bútorkárpitozás

Egyedi bútorokkal szeretné berendezni az otthonát? Csak egy-két jól megtervezett bútordarabra van szüksége, amivel teljessé teheti a nappalit, a hálót vagy az étkezőt? Keresse meg bizalommal cégünket és rendeljen tőlünk lakberendezési kivitelezéssel kapcsolatos szolgáltatásokat!

A bútorjavítás és a bútorkárpitozás mellett foglalkozunk teljes körű bútorgyártással is. Ez azt jelenti, hogy a megrendelők elképzelései alapján belsőépítész készíti el az új bútorok terveit, amiket mi kivitelezünk az utolsó simításokig. A bútorokat legyártjuk és kárpitozzuk is. Érdemes az aqua clean bútorszöveteket is számításba venni a kárpit kiválasztásánál, hiszen ezek az innovatív bútorszövetek könnyen tisztíthatóak, tartósak, megfelelnek a modern életvitel követelményeinek.

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén és rendeljen tőlünk egyedi bútort kárpitozással!Adjon még egy esélyt régi konyha- vagy előszobabútorainak, döntsön a kárpitozásuk mellett!

A konyha- és előszobabútoroknak van egy közös tulajdonságuk, mégpedig az, hogy folyamatosan használatban vannak. Ez bizonyos idő után meg is látszik rajtuk, legfőképp a felületeiken, azonban az évek során olyannyira beváltak, hogy tulajdonosaik nem szívesen válnak meg tőlük. Ha Ön is szeretne új esélyt adni nekik, bízza ránk régi, de praktikus konyha- vagy előszobabútorainak kárpitozását!

Tisztában vagyunk azzal, hogy a legtöbb bútortulajdonos ragaszkodik a megszokott, jól bevált berendezésekhez, és számunkra nem jelenthet problémát semmilyen feladat a kárpitozást illetően. A konyhai és előszobabútorokat precíz, gondos munkával varázsoljuk újjá, ennek köszönhetően nemcsak visszakaphatja régi, szeretett berendezéseit, hanem otthona sokkal rendezettebbé válhat, ízléses összképet kaphat. A régi bútorok sokat visszavesznek a belső terek rendezett megjelenéséből, vagyis mi a konyha- és előszobabútorok kárpitozásával nemcsak ezek esztétikus látványát adjuk vissza, hanem otthonáét is!

Bízza ránk mihamarabb konyha- vagy előszobabútorainak kárpitozását! Szolgáltatásunk igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Hálószobabútorok kárpitozása és javítása kedvező feltételekkel

A környezet, ahol élünk, jelentősen befolyásolja az egész életünket. Az, hogy otthonunk mennyire rendezett és barátságos, megalapozza, hogy hogyan érezzük benne magunkat, ami pedig az egész napi hangulatunkra hatással van. Fontos, hogy megfelelően ki tudjuk magunkat pihenni, és ehhez ideális körülmények szükségesek a hálószobában. Cégünk kedvező feltételekkel vállalja a hálószobabútorok kárpitozását és javítását, így ha valamilyen hibát észlelt bennük, bátran keressen fel minket!

A hálószobabútorok kárpitozására és javítására szükség lehet akkor is, ha egyszerűen csak régiek a berendezések és elhasználódtak. A kárpit kopik, az idők folyamán foltosodhat, szakadhat. Azonban a legtöbb esetben még mindig nem éri meg újakat vásárolni, különösen, ha érzelmi kötelékek is fűzik a tulajdonost az egyes darabokhoz. A hálószobabútorok kárpitozásával és javításával régi, szeretett bútorai új életet kezdhetnek!

Keressen minket bizalommal ajánlatunkért vagy bővebb tájékoztatásért a hálószobabútorok kárpitozásával és javításával kapcsolatban!bútor felújítás, bőrfestés Szeretné, ha bútora újra régi fényében tündökölne vagy inkább teljesen újban? Bútorkárpitozás, matrac méretre vágás, stílbútor restaurálás és számos szolgáltatás várja nálam!
Keressen fel elérhetőségeimen!

Ha valaki több mint 30 éve munkálkodik egy szakmában az nem a véletlen műve. A minőségi munka nálam mindig az elsődleges szempont, így megrendelőim minden esetben elégedetten távoznak újjá varázsolt bútorukkal.

Az általam kínált szolgáltatások minőségi kivitelezése nagy szakértelmet kíván. Azonban senkinek nem árt az újítás, ezért bútorkárpitos szolgáltatásom keretein belül egy új technológia termékét is használom munkám során.

Ez nem más, mint az Aqua Clean bútorszövet!

Nem számít, hogy az antik vagy a modernebb stílust kedveli, nálam számos Aqua Clean bútorszövetet talál. Ennek előnye, hogy maximálisan kosz és szennyeződéstaszító. Csak egy törlőkendő szükséges, és nem lesz gondja többé a kárpittisztításra.

Amennyiben praktikus megoldást szeretne, válassza az Aqua Clean bútorszövetet!Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

bútorjavítás Sokan fognak Önnél vendégeskedni az ünnepek alatt, de a bútorai nincsenek igazán jó állapotban?

Keressen fel minket és megoldjuk a bútorjavítást!

Sokaknak év közben nem jut eszükbe felújíttatni az öreg bútorokat, csak akkor döbbennek rá állapotukra, amikor már közelegnek az ünnepek, a vendégfogadások ideje. Senki nem akarja szeretteit az ócska fotelbe vagy a szétszakadt huzatú kanapéra ültetni.

Ha minket választ, nem kell emiatt aggódnia! Nagy tapasztalattal rendelkezünk a bútorjavítás minden területén, gyorsan és megbízhatóan dolgozunk. Legyen szó szövet vagy bőr ülőgarnitúrákról, nálunk jó kezekben lesznek bútorai!

Mindezen felül meg is könnyítjük életét és időt állóbbá varázsoljuk berendezését, amennyiben Aqua Clean bútorszövetet választ. Ennek köszönhetően régi-új kanapéja, fotele, a bútorfelújítás után könnyen tisztíthatóvá válik. Mindemellett sokáig megőrzi még eredeti szépségét és minőségét.

Ha szeretné rokonait, barátait újdonsült ülőgarnitúrájára ültetni, de újat nem vásárolna, keressen minket bizalommal!Stílbútorok felújítása

stílbútorok felújítása Bútorainkat a mindennapos használat során gyakran sérülések érhetik, melyeket érdemes minél hamarabb javíttatni, felújíttatni, hogy újra használhatóak lehessenek. Ám vannak olyan bútorok lakásunkban, melyek különleges szakértelmet igényelnek, így javításukat is csak hozzáértővel szabad elvégeztetni. Ilyenek például a stílbútorok, melyek értékükből adódóan problémásabbak, mint egy hagyományos bútor.

Bútoraink különleges bánásmódot igényelnek, hiszen naponta használjuk őket, így könnyen elkophat a fotel szövete, kitörhet a szék lába, melyet hozzáértő mesterrel kell javíttatnunk, ha minőségi munkát szeretnénk kapni. A stílbútorok felújításával, javításával újra a régi lehet bútora, ahogyan vásárolta, nem kell drágán új bútort keresnie. Emellett egy berendezett lakásba nehéz olyan stílbútort találni, amely illeszkedik a többi berendezés közé, így érdemesebb felújítani a régi darabot.

Ha Ön is szeretné stílbútorát hozzáértő szakemberrel javíttatni, felújíttatni, válasszon minket régi bútorai restaurálására! A kárpitozás mellett vállaljuk stílbútorok felújítását is! Forduljon hozzánk bizalommal!A múlt megfiatalítása

stílbútorok felújítása A stílbútorok nem csupán anyagi, de eszmei értékeket is hordoznak magukban, hiszen egy-egy darab igazi kincs lehet, ritkaság vagy akár egy olyan örökség, amely szeretteinkre emlékeztet. A lakberendezési stílusirányzatok napjainkban igen széleskörűek és számos népszerű vagy klasszikus irányzat megfér egymás mellett, így a bútorok és kiegészítők összeválogatása számos kreatív lehetőséget kínál a tulajdonosok számára, melyek között régi bútoraink is helyet kaphatnak.

A stílbútorok otthonunk bútoraiként és berendezési tárgyaiként akár önállóan, stílustisztán és eklektikus módon is megállják helyüket, ha ízléses módon válogatjuk össze és párosítjuk egyéb elemekkel, azonban ehhez szükséges, hogy megőrizzük eredeti állapotukat. A stílbútorok felújítása kiváló megoldás lehet, hogy a berendezések újra régi fényükben tündökölhessenek és emeljék otthonunk esztétikáját. A mai modern technológiáknak és a szakemberek sok éves tapasztalatának köszönhetően manapság nem jelent problémát bármilyen hiba kijavítása, felújítása.

Cégünk szakemberei kiváló anyagokkal és minőségi eszközökkel végzik munkájukat, melynek során minden típusú stílbútor felújítását vállalják az Ön elképzeléseinek megfelelően. Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Bőrfestés és bőrbútorok javítása

bőrbútorok javítása A bőrbútorok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek. Ennek több oka is van, de az egyik legnyilvánvalóbb, hogy a bőrbútorok minden helyiségbe utánozhatatlanul becsempészik az eleganciát és a kifinomult stílust. Ha bőrbútort választ, már csak ezért sem foghat mellé, de az ízléses voltán túl egyéb előnyei is vannak ezeknek a bútordaraboknak.

A bőrbútorok hosszú évekig ellátják funkciójukat komolyabb minőségromlás nélkül, emellett könnyen tisztíthatóak egy kis mosószeres víz segítségével. Azonban még a bőr sem örökéletű, ezért néha elérkezik az újrakárpitozás ideje.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje bőrbútora festését, ha már megkopott, kifakult. A mi segítségünkkel és hozzáértésünkkel újra régi fényében ragyog majd bútora! Nem csak festünk, bútor javítást is vállalunk, így örömmel állunk rendelkezésére, ha bőrbútora javításra szorul, kárpitozni kell vagy eltüntetni a kisebb sérüléseket.

Keressen minket és megszépítjük bőrbútorait, hogy azok még hosszú évekig díszíthessék otthonát!Ne váljon meg tőle, mentse meg!

bútorok felújítása Mindig is kedvelte az antik, egyedi vagy különleges stílusú tárgyakat, bútorokat? A boltokat, régiség kereskedőket, bolhapiacokat rendszeresen végig járja, hátha egy újabb ritkaságnak a nyomára bukkan? Esetleg örökölt régi stílbútorokat, melyek a szívéhez közel állnak?

Az egyedi bútorok vagy az antik darabok javíttatása, felújíttatása már egyre nehezebb feladatnak és egyre nagyobb kihívásnak bizonyul a tulajdonosok számára, mert kevés az igazán hozzáértő kárpitos, vagy mesterember. A fiatalok közül már egyre kevesebben sajátítják el a korábbi generációk fortélyait, vagy egyszerűen csak nem rendelkeznek olyan nívós szaktudással. Ez nem jelenti azt, hogy Önnek meg kellene válnia a szívének kedves daraboktól és kidobni őket.

A megoldás egyszerű, csupán annyi a dolga, hogy felkeres minket, és gondoskodunk a felújításra, kárpitozásra, javításra szoruló bútor régi állapotának visszaállításáról.

Keressen minket bizalommal, képesek vagyunk megmenteni a kidobásra ítélt bútorokat is!Kárpitozott bútorok teljes pompájukban

kárpitozott bútor Néhányan rendkívüli módon ragaszkodnak egy-egy régi kárpitozott bútorhoz, melyek tisztítása nem könnyű feladat. Házilag is megpróbálkozhatunk a makacs szennyeződések eltávolításával, de tartsuk észben, otthoni módszerekkel nem mindig érünk el látványos eredményt. Azoknak, akik mégis belevágnak a kárpit otthoni tisztításába, a következő tanácsokkal szeretnénk segíteni:

Rendszeresen porszívózzuk ki a kárpittal borított felületet. Mielőtt azonban nekilátunk, érdemes kicsit megütögetnünk a kárpitot, hogy a por a felszín közelébe kerüljön. Sajnos vannak olyan szennyeződések, melyek tisztítás után is ragacsosak maradnak, ezek pedig továbbra is gyűjtik a port. A szárazhabos tisztítószerek általában megfelelőek kárpit tisztításához, hiszen nem jutnak be a szövetbe.

Amennyiben tapasztalt szakembert keres bútorai épségének és szépségének megőrzésére, nálunk profikat talál! Ha úgy dönt, hogy szeretné lecserélni elnyűtt bútorkárpitjait, vagy próbára tenné vízzel tisztítható kárpitjainkat, keressen bennünket bátran!Hogyan tisztítsuk és ápoljuk bőrkárpitozású bútorainkat?

bőrbútorok javítása A bőrkárpit rendkívül népszerű, hiszen elegáns megjelenése különleges hangulatot ad bármely helyiségnek, emellett pedig igen tartós. A különféle bőrből készült kárpitok azonban csak akkor őrzik meg évtizedekig eredeti formájukat, ha kellő figyelmet fordítunk tisztításukra és ápolásukra. Az ápolás és a kárpit javítása is a kárpittípus anyagától függ, annak megfelelően kell eljárnunk, máskülönben kárt tehetünk a bőrkárpit felszínében.

Mire kell különösen figyelnünk, ha bőrkárpitról van szó?

Nagyon figyelmesen kell tisztítószert vásárolnunk, kifejezetten tilos oldószeres vagy szilikon tartalmú szerekkel dolgoznunk. Egyesek kipróbálják az olyan házi praktikákat, mint például a tejjel való tisztítás, ám ez csak árthat a bőrkárpitnak, ráadásul be is büdösödik. A legjobb megoldás a kisbabák számára készült nedves törlőkendő lehet, ám ez is bőrfelületenként változhat.

Amennyiben komoly szennyeződéstől, vagy felületi hibáról van szó, érdemes lehet megfontolnunk a bőrkárpit teljes cseréjét. Ha igazán profi szakembereket keres a feladatra, nálunk a legjobb helyen jár! Keressen bennünket bátran még ma!Bútorfelújítás és az AquaClean technológia

AquaClean szövet A bőrgarnitúra élettartama függ a bútor használati körülményeitől és az igénybevétel mértékétől, ápolásától. Általában a bőrbútorok strapabíróak, nagyjából 12 év használat után érdemes igénybe venni a bútorfelújítás lehetőségét, ha egyes részeken cserélni vagy javítani kell a bőrt.

A hasított bőrfelületeknél előfordulhat, hogy csökken az élettartam, 3-5 éven belül elkezd tönkremenni a felület, mindemellett léteznek olyan bútordarabok is, amelyek 30-40 éves használat után is kitűnő állapotban vannak, de lehet találkozni akár 100 évnél is régebbi darabokkal.

Ha szeretné visszanyerni bőrbútora régi külsejét, vegye igénybe szolgáltatásunkat! Bútorfelújítást vállalunk bőrfestéssel, részleges vagy teljes áthúzással és egyéb praktikus módszerekkel. Ajánljuk az Amara, Carabu, AquaClean szöveteket, melyek nem csupán újjá varázsolják, hanem modernebbé és ellenállóbbá teszik bútorát!

Ne hagyja tönkremenni bőrbútorát, válassza a bútorfelújítást és tegye próbára az AquaClean technológiát!Vízzel tisztítható bútorszövet – A modern nők választása

Vízzel tisztítható bútorszövet Vízzel tisztítható bútorszövet – A modern nők választása A vízzel tisztítható bútorszövetek igen praktikus megoldást kínálnak rohanó világunkban. Napjainkban a háziasszonyoknak nincs idejük és energiájuk a rendszeres takarítás mellett az időről-időre előforduló apróbb balesetek okozta nyomok eltűntetésére is.

Ám az általunk kínált korszerű szövetek segítségével a lehető legkülönfélébb szennyeződések is könnyedén eltávolíthatók a textíliából. Legyen szó bármilyen makacs foltról, az Aqua Clean technológiának köszönhetően többé nem kell a hosszas súrolás miatt aggódni!

A szövetek másik igen kedvező tulajdonsága, hogy kivételes mértékben kopásállóak, így attól sem kell tartanunk, hogy idő előtt elhasználódik az anyag. A praktikus kivitel mellett tehát az anyagi megfontolás is az Aqua Clean technológiával készült vízzel tisztítható szövetek mellett szól.

Válassza Ön is a legokosabb megoldást, döntsön a mi bútorszöveteink mellett, melyekkel időt, energiát, és pénzt is megtakaríthat! A vízzel tisztítható bútorszövetek a modern háziasszonyok kedvencei!A kárpitozás története

A kárpitozás története A kárpitozás története izgalmas fejlődésen ment keresztül.

Kárpitnak a sátrak borítására, ajtónyílás vagy ablak elfedésére használt szőnyegeket és függönyöket nevezték, később már selymeket, brokátokat, pamutszöveteket is felhasználták a fedésre. Ám a kárpitozás fogalma lassan eltávolodott ettől. Ma már elmondhatjuk, hogy a fogalom a bútorok megmunkálását jelenti.

A kárpitos mesterség történetét onnantól számoljuk, amikor feltalálták a spirálrugót. A rugózott kárpitozással megvalósítható volt a puhább, rugalmasabb ülő- vagy fekvőhely, és egyre többféle kárpitozott bútor jelent meg és terjedt el.

A bútorok kivitelezése során ma már nem csak funkcionalitás szempontjára, hanem az esztétikus megjelenésre is igen nagy hangsúlyt fektetnek a szakemberek. A kárpitozás napjainkban igen kifinomult munkát követel meg, mely során már az olyan praktikus szempontok is előtérbe kerülnek, mint amilyen a vízzel tisztítható szövetek alkalmazása.

Amennyiben Ön is igazán modern bútorokkal szeretné berendezni otthonát, forduljon hozzánk bizalommal!Kiégett, szennyeződött, kikopott? Van rá megoldás!

Kiégett, szennyeződött, kikopott? Van rá megoldás! Minden otthonban lapul egy féltve őrzött bútordarab. Legyen szó egy antik darabról, amit még a nagyszülőktől örökölt, vagy egy egyedi kivitelről, amiből alig pár darab található a világon, esetleg a hőn áhított fehér csodakanapé, ami sokunk álma. Egy közös mindegyikben van, nem szeretnénk, ha bármi bajuk esne.

Azonban az idő múlása és a véletlen balesetek hatására akaratlanul is kár keletkezhet ezekben a bútorokban. Hiába a féltő gondoskodás, elég egyetlen parázs, egy pohár üdítő vagy egy koszos tappancs és máris megtörtént a baj! Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a bútorok javítása napjainkban könnyedén megoldható, főként, ha a megfelelő szakemberhez fordulunk!

Miért éri meg minket választani, ha bútorjavításról van szó? Mert segítségünkkel nem csak újjá varázsolhatja bútorait, de egy speciális megoldásnak köszönhetően meg is óvhatja az újabb szennyeződésektől! Az Aqua Clean technológiának köszönhetően elegendő egy kis víz, és minden piszok eltűntethetővé válik bútorán! Válasszon minket, ha szeretne hatékonyan gondoskodni bútorai hosszú távú épségéről!Mi is az a politúrozás?

politúrozás A bútor felújítást érdemes átgondolni, sokszor jobban megéri, mintha új bútort vásárolnánk. A bútor felújításban a politúrozás egy állati eredetű, viasztalanított gyanta segítségével történik, ami denaturált szeszben kerül feloldásra és az így kapott oldatot nevezzük politúrnak.

A politúrozás első munkafolyamatához tartozik, hogy olaj bedörzsölésével a fa eredeti rajzolata, színe, jellege előhozható, illetve tónusaiban is változtathatunk rajta. Az alapozás az első réteg, ami ecsettel vagy szórópisztollyal könnyedén felhordható, ez kevés időt igényel. Az így felkerült réteget elkezdjük dörzsölni egy durva rongy közé csavart gyapjú labdával, ami időigényes feladat, mivel a kellő vastagság eléréséhez akár órákig is eltarthat ez a munkálat.

Dörzsölés közben paraffinolajat és habkőport hintünk a felületre, amely a fa pórusainak elfedésében nyújt segítséget. Az olaj segít megakadályozni a felület betapadását, ami idővel foltokat eredményezhet. Az utolsó munkafolyamatot íberezésnek hívjuk, amikor a felület fényét adjuk meg. A munkadarabon maradt paraffinolajat is eltávolítjuk az íberezés során. Ezt addig ismételjük, amíg tartósan magas fényű nem lesz a felület.

Bízza ránk a bútor felújítást, és varázsolja újjá kedvenc bútorait!Ne vesszen kárba antik bútora

politúrozás Régi, antik bútorokkal rendelkezik, amik már elnyűttek, szakadtak, nem túl kényelmesek? A legtöbben ezekben az esetekben inkább megszabadulnak a bútoraiktól, nem próbálkoznak bárminemű restaurálással, inkább az egyszerűbb megoldást választják.

Egy antik bútor vagy egy stílbútor új állapotban remek része lehet otthonunknak a megfelelő stílusban. Ilyen és hasonló, minőségi bútort manapság már nem nagyon találni, ennek ellenére sokan inkább kidobják, ahelyett hogy kárpitos szakemberhez fordulnának, akinek a kezei által újra gyönyörű pompában ragyoghatnak a bútoraink. Ha hasonló bútorokkal rendelkezik, ne szabaduljon meg tőlük! Forduljon szakemberhez! Több éves kárpitos tapasztalatommal garantálom, hogy antik bútora a kezelésem által visszanyeri újszerű állapotát és újra szép dísze lehet otthonunknak.

Régi bútorai szakszerű javítását ne bízza hozzá nem értő kezekre! Forduljon hozzám, ha minőségi, szép munkát akar! Ne hajítsa el antik vagy stílbútorait! Keressen fel engem!Bútorok felújítása Aqua Clean bútorszövet segítségével!

politúrozás A tökéletes kanapét megtalálni nem egyszerű, és ha már megtaláltuk, szeretnénk azt minél tovább használni. Azonban az élet sok mindent képes egy szem pillantás alatt felülírni. Ez lehet egy ügyetlen mozdulat, érkezhet egy nagy pohár vörös bor képében, ami a kanapé kárpitján landol, de az is előfordul, hogy egyszerűen csak elöregedik, sérül a bútor az évek során. Ám a bútor felújításnak köszönhetően nem kell megválnia kedvenc kanapéjától, csupán megkérni a minket, hogy öltöztessük új ruhába.

Teljes körű bútor felújítással is foglalkozunk, sokéves tapasztalatunknak köszönhetően nem jelent gondot egy régi kanapé felújítása sem. Asztalos munkával minden használt, sérült bútor megújítható. A rugók, vasalások, a fakeretek cseréje, a kisebb-nagyobb javítgatások, a politúrozás mind ide tartozik. Az elhasználódott kárpit helyére pedig egy olyan új technológiával készült szövetet ajánlunk, amivel soha többé nem lesz gondja a foltokra, szennyeződésekre.

Az Aqua Clean bútorszövetek különlegessége a speciális bevonatukban rejlik, ami gyakorlatilag taszítja a szennyeződéseket. Ez a legjobb választás, ha nem szeretne másik kanapét venni, de a régit sem használná pecsétesen, kopottan.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén bútor felújítással, asztalos munkákkal kapcsolatban!Komfortos pihenés? Vállaljuk a matracok egyedi méretre gyártását is!

politúrozás Ahogy más használati tárgyak, bútorok, úgy az ágyak is egy idő után elhasználódnak, ami legfőképp a matracaik állapotán tükröződik vissza. Ilyenkor a tulajdonosok szeretnék lecserélni, azonban a legtöbb ágytípushoz igazi kihívást jelent meglelni a megfelelő méretű matracot. Ha Ön is rengeteget kutatott új ágymatrac után, azonban ez kudarcba fulladt, ne csüggedjen, ugyanis cégünk vállalja a matracok egyedi méretre gyártását is!

A matrac egyedi méretre gyártásával minden szempontból előnyökre tehet szert. Egyrészt nem kell szeretett ágyától megválnia csak azért, mert a régi, elhasználódott matrac helyett nem talál újat, másrészt sokkal költséghatékonyabb az általunk kínált megoldás. Egy matrac még mindig kedvezőbb árkategóriát képvisel, mint egy komplett, új ágy. Szolgáltatásunknak köszönhetően masszív és strapabíró matraccal újíthatja meg fekhelyét, ami hosszú éven át fogja biztosítani Önnek a komfortos pihenést.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének a matracok egyedi méretre gyártásával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!A KISZÁLLÁS ÉS FELMÉRÉS INGYENES!!              

További oldalak: www.leatherexpress.hu | www.juhasz-zongora-butorrestauralas.hu

 Szövet - wikipedia | Kárpitozás - wikipedia | Bútorrestaurálás - wikipedia

Elérhetoségek
Telefon:06/ 70 566 7374
E-mail:info@argokarpit.hu