Facebook
Google+
YouTube
Twitter
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!
Pinterest
Blogger

       Mobil: 06 70 566 7374   E-mail: info@argokarpit.hu

 Főoldal  |  Magunkról  |  Szövetek  Szolgáltatásaink  |  Elérhetőségek  |  Partnerek | Galéria
             

Bútor felújítási szolgáltatásaink:

LAKOSSÁGI MEGRENDELÉSEK

 • - Nappali bútorok: ülőgarnítúrák, fotelok, szófák, kanapék, lábzsámolyok kárpítozása, bőrgarnitúrák javítása
 • - Hálószobabútorok: heverők, franciaágyak kárpítozása
 • - Konyha és előszobabútorok, kiegészítők: ajtók hangszingeteléses kárpítozása, előszobafalak kárpítozása, székek, sarokétkezők kárpítozása

EGYEDI IGÉNYEK KIVITELEZÉSE, SZAKTANÁCSADÁS

 • - matracok egyedi méretre gyártása 
 • - rúgók -és vasalások cseréje
 • - bútorok teljeskörű felújítása, beleértve asztalos munkák elvégzését, (enyvezés, fakeretek cseréje, javítása, politúrozása)

HAGYOMÁNYOS, STÍL-BÚTOROK RESTAURÁLÁSA

 • - afrikkal, lószőrrel, rúgókkal, kárpitosvattával

EGYÉB

 • - SZÖVETEK SZÉLES KÍNÁLATA, EGYEDI IGÉNYNEK MEGFELELŐ BESZERZÉSE
 • - Lakberendezési kivitelezések: belsőépítész által elkészített tervrajzok utáni teljeskörű bútorkészítés -és kárpitozás
 • - FÜGGÖNYÖK, DEKOROK VARRÁSA: igény szerinti függönyözés kivitelezése a kárpítozott bútorfelület szövetével összhangban
 • - SZÁLLÍTÁS MEGRENDELÉSE: vevői egyeztetés alapján biztosítjuk bútorai el-és hazaszállítását. Kérésére a munkavégzés a helyszínen is megoldható


Ne hagyja veszni, bízza ránk az antik bútorok kárpitozását!

antik bútorok kárpitozása

Sajnos gyakori eset, hogy amikor valaki régi bútorokat örököl, egyből le is mond róluk, mert rossz állapotúak, több helyen javításra szorulnának és nincs idő velük foglalkozni. Ez azonban sok szempontból rossz döntés, hiszen ezek a berendezések egy kis felújítással a lakás díszei lehetnének. Amennyiben hasonló cipőben jár, a legjobb, ha felkeres minket, ugyanis cégünk kedvező áron vállalja az antik bútorok kárpitozását!

Elöregedett a bőr az ülőfelületen, elszíneződött az anyag a karfán? Mi orvosoljuk a problémát! Az antik bútorok kárpitozására érdemes egy kis időt fordítani, mert a kopott berendezésekből gyönyörű, használható bútorok válnak, amelyek még hosszú évekig képesek szolgálni új tulajdonosaikat. Amennyiben pedig mégsem lenne rájuk szükség, eladni is érdemes lehet őket.

Nem tudja, mit kezdjen idős rokona hagyatékával? Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat még ma antik bútorok kárpitozására! Döntsön a régi berendezések felújítása mellett!Matracok egyedi méretre gyártása: spóroljon velünk!

matracok egyedi méretre gyártása

Ha tönkremegy az ágyban a matrac, az emberek többsége megfontolja az ágy teljes cseréjét, hiszen sok fekvőalkalmatossághoz rendkívül nehéz utólag új matracot vásárolni. Ha az Ön ágyában is tönkrement a matrac, viszont nem szívesen válna meg bútorától, forduljon hozzánk bizalommal, ugyanis mi matracok egyedi méretre gyártását is vállaljuk!

Ha a matracok egyedi méretre gyártásával kapcsolatos szolgáltatásunkat igénybe veszi, jelentős összegeket megspórolhat. Manapság egy minőségi, megbízható fekvőalkalmatosságért gyakran igencsak mélyre kell nyúlni a pénztárcába, ezzel szemben egyedi méretű matracaink ára sokkal megfizethetőbb. Ráadásul vétek lenne megválni egy olyan bútortól, aminek csak a matraca ment tönkre, szerkezetileg pedig teljesen tökéletes állapotban van.

A matracok egyedi méretre gyártásával csakis előnyökre tehet szert: spórolhat és még kényelmes ágyától sem kell megválnia. Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!Ragaszkodik a megszokott dolgaihoz? Döntsön az ülőgarnitúra javítása mellett!

ülőgarnitúrák javítása

A nappali bútorai ki vannak téve a rendszeres használatnak. Az ülőgarnitúra különösen, hiszen a családtagok is szívesen pihennek rajta, de a vendégeket is ide ültetik le. Csoda-e, ha hamarabb tönkremegy, mint mondjuk egy ágy? Előzze meg, hogy kedvenc bútorai valóban olyan állapotba jussanak, hogy már teljesen használhatatlanok legyenek!

Forduljon hozzánk bizalommal, cégünk vállalja ülőgarnitúrák javítását! A velünk dolgozó szakemberek keze alatt a régi kanapé, fotel vagy akár a teljes ülőgarnitúra szett is megújul majd. A szakadásokat, foltos kárpitot, törött karfát, kifordult lábakat vagy a csálé támlát eltüntetjük, a rugókat kicseréljük. Az ülőgarnitúrák javításának előnye, hogy a régi, szeretett és jól ismert nappali bútortól még egy ideig nem kell megválni, az új berendezés vásárlása még várhat.

Őrizze meg otthona nappalijának jól ismert képét a mi segítségünkkel és bízza ránk az ülőgarnitúrák javítását! A részletekről és az árakról érdeklődjön a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén!Ragaszkodik régi berendezéséhez? Vállaljuk a bútor teljeskörű felújítását!

bútorok teljeskörű felújítása

Sokan akkor is ragaszkodnak egy bútorhoz, ha az már teljesen elhasználódott. Ennek több oka is van, például az, hogy a szóban forgó bútor felbecsülhetetlen értékű családi örökség, ezért érthető, hogy a tulajdonosok nem akarják kidobni a már használhatatlan kanapét, fotelt, egyéb ülőalkalmatosságot. Ha Önnek is van ilyen berendezése, keressen bennünket, vállaljuk a bútor teljeskörű felújítását!

A bútor teljeskörű felújítást követően olyan lesz, mint újkorában, így semmi sem gátolhatja meg abban, hogy ismét használatba vehesse. Szolgáltatásunk rengeteg ügyfélnek nyújtott segítséget, így nekünk köszönhetően már számtalan bútor kapott új esélyt. A bútor teljeskörű felújítását profi szakemberek végzik, akik súlyos esztétikai vagy szerkezeti hibákra is tudják a megoldást. Ehhez megbízható, minőségi alapanyagok és eszközök kerülnek felhasználásra.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat bútora teljeskörű felújításához, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Újrahasznosítás bútorok teljes körű felújításával!

bútorok teljeskörű felújítása

Manapság egyre fontosabb a tudatos fogyasztás, az újrahasznosítás kérdése. Ahelyett, hogy mértéktelenül vásárolnánk és használnánk dolgokat, gondoljuk át, hogyan tudunk újrahasznosítani valamit. A bútorokkal egyszerűen megvalósítható ez a szemléletmód.

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe cégünk szolgáltatásait bútorok teljeskörű felújításával kapcsolatban! Amennyiben van olyan bútordarabja, ami már nem mai darab, de még megmenthető, ne hagyja ki a lehetőséget, és kölcsönözzön neki új külsőt a mi segítségünkkel! Tapasztalt asztalosmesterek veszik kézbe a kopott, sérült, elöregedett bútorokat és egy teljeskörű bútor felújítás keretén belül elérik, hogy rá se lehessen ismerni a régi bútorra. A megrendelő kívánsága alapján kaphat új kárpitot, színt és elemeket a bútor, ami ennek köszönhetően újjászületik anélkül, hogy le kellene cserélni egy vadonatújra.

Kérjen tőlünk árajánlatot bútorok teljeskörű felújítására a megadott elérhetőségeinken!Mikor érdemes kárpitoshoz fordulni?

kárpitos

Minden bútornak megvan a maga története, amit a tulajdonosai alakítanak. Egy bútorral sok minden történik a használata során, és sajnos van, ami nyomot hagy rajta. A kárpitja felfeslik, elkopik, kiszakad vagy pecsétes lesz, a bútor testén kisebb-nagyobb sérülések keletkezhetnek. Ilyenkor a tulajdonoson múlik, hogy felújíttatja-e. Egy idő után érdemes gyakorlott kárpitosra bízni a berendezés javítását és felújítását, ha még a továbbiakban is szeretnénk hasznát venni.

Egy jó kárpitos gondoskodik arról, hogy a sérüléseket rendbe hozza és a bútornak új, szebb külsőt kölcsönözzön. Érdemes hozzá fordulni, ha fel szeretnénk újíttatni a bútort vagy kicsit megváltoztatni a külsejét. A kárpitos munkájának köszönhetően a régi, kopott berendezésekből egy újszerű, meghosszabbított élettartammal bíró bútor születik, ami még sokáig tud majd a tulajdonosai kedvére tenni.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és tudjon meg többet kárpitozással kapcsolatos szolgáltatásainkról!Bőrbútorok javítása és kárpitozása: ne hagyja veszni értékes berendezéseit!

bőrbútor javítás, kárpitozás

A bőrbútorok rendkívül értékes berendezések, ezért természetes, hogy tulajdonosaik féltve őrzik otthonukban. Sajnos hiába az odafigyelés, vannak olyan helyzetek, amikor elkerülhetetlen, hogy a bőrbútor felületét kisebb, vagy nagyobb sérülés érje. Ha az Ön bőrbútorán is mély szakadás, felületi horzsolás vagy más sérülés keletkezett, ne hagyja veszni értékes berendezését, bízza ránk a bőrbútor javítást vagy kárpitozást!

A bőrbútor javítása vagy kárpitozása után berendezése visszanyerheti értékét. Ezektől a bútoroktól a hibáik miatt nem érdemes azonnal megválni, hiszen a bőrbútor javítása vagy kárpitozása sokkal megfizethetőbb, mintha új berendezést vásárolna. A régi bútorok különösen nagy értékkel bírnak, ezért, ha az Ön tulajdonában is van ilyen berendezés, ne hagyja, hogy kárba menjen, ugyanis, ha körülményei úgy hozzák, a javítás vagy kárpitozás után el is adhatja antik bőrbútorát.

A bőrbútor javításhoz vagy kárpitozáshoz bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!Lakberendezési kivitelezések: belsőépítész által elkészített tervrajzok utáni teljes körű bútorkészítést és kárpitozást vállalunk!

bútorkárpitozás

Egyedi bútorokkal szeretné berendezni az otthonát? Csak egy-két jól megtervezett bútordarabra van szüksége, amivel teljessé teheti a nappalit, a hálót vagy az étkezőt? Keresse meg bizalommal cégünket és rendeljen tőlünk lakberendezési kivitelezéssel kapcsolatos szolgáltatásokat!

A bútorjavítás és a bútorkárpitozás mellett foglalkozunk teljes körű bútorgyártással is. Ez azt jelenti, hogy a megrendelők elképzelései alapján belsőépítész készíti el az új bútorok terveit, amiket mi kivitelezünk az utolsó simításokig. A bútorokat legyártjuk és kárpitozzuk is. Érdemes az aqua clean bútorszöveteket is számításba venni a kárpit kiválasztásánál, hiszen ezek az innovatív bútorszövetek könnyen tisztíthatóak, tartósak, megfelelnek a modern életvitel követelményeinek.

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén és rendeljen tőlünk egyedi bútort kárpitozással!Adjon még egy esélyt régi konyha- vagy előszobabútorainak, döntsön a kárpitozásuk mellett!

A konyha- és előszobabútoroknak van egy közös tulajdonságuk, mégpedig az, hogy folyamatosan használatban vannak. Ez bizonyos idő után meg is látszik rajtuk, legfőképp a felületeiken, azonban az évek során olyannyira beváltak, hogy tulajdonosaik nem szívesen válnak meg tőlük. Ha Ön is szeretne új esélyt adni nekik, bízza ránk régi, de praktikus konyha- vagy előszobabútorainak kárpitozását!

Tisztában vagyunk azzal, hogy a legtöbb bútortulajdonos ragaszkodik a megszokott, jól bevált berendezésekhez, és számunkra nem jelenthet problémát semmilyen feladat a kárpitozást illetően. A konyhai és előszobabútorokat precíz, gondos munkával varázsoljuk újjá, ennek köszönhetően nemcsak visszakaphatja régi, szeretett berendezéseit, hanem otthona sokkal rendezettebbé válhat, ízléses összképet kaphat. A régi bútorok sokat visszavesznek a belső terek rendezett megjelenéséből, vagyis mi a konyha- és előszobabútorok kárpitozásával nemcsak ezek esztétikus látványát adjuk vissza, hanem otthonáét is!

Bízza ránk mihamarabb konyha- vagy előszobabútorainak kárpitozását! Szolgáltatásunk igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Hálószobabútorok kárpitozása és javítása kedvező feltételekkel

A környezet, ahol élünk, jelentősen befolyásolja az egész életünket. Az, hogy otthonunk mennyire rendezett és barátságos, megalapozza, hogy hogyan érezzük benne magunkat, ami pedig az egész napi hangulatunkra hatással van. Fontos, hogy megfelelően ki tudjuk magunkat pihenni, és ehhez ideális körülmények szükségesek a hálószobában. Cégünk kedvező feltételekkel vállalja a hálószobabútorok kárpitozását és javítását, így ha valamilyen hibát észlelt bennük, bátran keressen fel minket!

A hálószobabútorok kárpitozására és javítására szükség lehet akkor is, ha egyszerűen csak régiek a berendezések és elhasználódtak. A kárpit kopik, az idők folyamán foltosodhat, szakadhat. Azonban a legtöbb esetben még mindig nem éri meg újakat vásárolni, különösen, ha érzelmi kötelékek is fűzik a tulajdonost az egyes darabokhoz. A hálószobabútorok kárpitozásával és javításával régi, szeretett bútorai új életet kezdhetnek!

Keressen minket bizalommal ajánlatunkért vagy bővebb tájékoztatásért a hálószobabútorok kárpitozásával és javításával kapcsolatban!bútor felújítás, bőrfestés Szeretné, ha bútora újra régi fényében tündökölne vagy inkább teljesen újban? Bútorkárpitozás, matrac méretre vágás, stílbútor restaurálás és számos szolgáltatás várja nálam!
Keressen fel elérhetőségeimen!

Ha valaki több mint 30 éve munkálkodik egy szakmában az nem a véletlen műve. A minőségi munka nálam mindig az elsődleges szempont, így megrendelőim minden esetben elégedetten távoznak újjá varázsolt bútorukkal.

Az általam kínált szolgáltatások minőségi kivitelezése nagy szakértelmet kíván. Azonban senkinek nem árt az újítás, ezért bútorkárpitos szolgáltatásom keretein belül egy új technológia termékét is használom munkám során.

Ez nem más, mint az Aqua Clean bútorszövet!

Nem számít, hogy az antik vagy a modernebb stílust kedveli, nálam számos Aqua Clean bútorszövetet talál. Ennek előnye, hogy maximálisan kosz és szennyeződéstaszító. Csak egy törlőkendő szükséges, és nem lesz gondja többé a kárpittisztításra.

Amennyiben praktikus megoldást szeretne, válassza az Aqua Clean bútorszövetet!Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

bútorjavítás Sokan fognak Önnél vendégeskedni az ünnepek alatt, de a bútorai nincsenek igazán jó állapotban?

Keressen fel minket és megoldjuk a bútorjavítást!

Sokaknak év közben nem jut eszükbe felújíttatni az öreg bútorokat, csak akkor döbbennek rá állapotukra, amikor már közelegnek az ünnepek, a vendégfogadások ideje. Senki nem akarja szeretteit az ócska fotelbe vagy a szétszakadt huzatú kanapéra ültetni.

Ha minket választ, nem kell emiatt aggódnia! Nagy tapasztalattal rendelkezünk a bútorjavítás minden területén, gyorsan és megbízhatóan dolgozunk. Legyen szó szövet vagy bőr ülőgarnitúrákról, nálunk jó kezekben lesznek bútorai!

Mindezen felül meg is könnyítjük életét és időt állóbbá varázsoljuk berendezését, amennyiben Aqua Clean bútorszövetet választ. Ennek köszönhetően régi-új kanapéja, fotele, a bútorfelújítás után könnyen tisztíthatóvá válik. Mindemellett sokáig megőrzi még eredeti szépségét és minőségét.

Ha szeretné rokonait, barátait újdonsült ülőgarnitúrájára ültetni, de újat nem vásárolna, keressen minket bizalommal!Stílbútorok felújítása

stílbútorok felújítása Bútorainkat a mindennapos használat során gyakran sérülések érhetik, melyeket érdemes minél hamarabb javíttatni, felújíttatni, hogy újra használhatóak lehessenek. Ám vannak olyan bútorok lakásunkban, melyek különleges szakértelmet igényelnek, így javításukat is csak hozzáértővel szabad elvégeztetni. Ilyenek például a stílbútorok, melyek értékükből adódóan problémásabbak, mint egy hagyományos bútor.

Bútoraink különleges bánásmódot igényelnek, hiszen naponta használjuk őket, így könnyen elkophat a fotel szövete, kitörhet a szék lába, melyet hozzáértő mesterrel kell javíttatnunk, ha minőségi munkát szeretnénk kapni. A stílbútorok felújításával, javításával újra a régi lehet bútora, ahogyan vásárolta, nem kell drágán új bútort keresnie. Emellett egy berendezett lakásba nehéz olyan stílbútort találni, amely illeszkedik a többi berendezés közé, így érdemesebb felújítani a régi darabot.

Ha Ön is szeretné stílbútorát hozzáértő szakemberrel javíttatni, felújíttatni, válasszon minket régi bútorai restaurálására! A kárpitozás mellett vállaljuk stílbútorok felújítását is! Forduljon hozzánk bizalommal!A múlt megfiatalítása

stílbútorok felújítása A stílbútorok nem csupán anyagi, de eszmei értékeket is hordoznak magukban, hiszen egy-egy darab igazi kincs lehet, ritkaság vagy akár egy olyan örökség, amely szeretteinkre emlékeztet. A lakberendezési stílusirányzatok napjainkban igen széleskörűek és számos népszerű vagy klasszikus irányzat megfér egymás mellett, így a bútorok és kiegészítők összeválogatása számos kreatív lehetőséget kínál a tulajdonosok számára, melyek között régi bútoraink is helyet kaphatnak.

A stílbútorok otthonunk bútoraiként és berendezési tárgyaiként akár önállóan, stílustisztán és eklektikus módon is megállják helyüket, ha ízléses módon válogatjuk össze és párosítjuk egyéb elemekkel, azonban ehhez szükséges, hogy megőrizzük eredeti állapotukat. A stílbútorok felújítása kiváló megoldás lehet, hogy a berendezések újra régi fényükben tündökölhessenek és emeljék otthonunk esztétikáját. A mai modern technológiáknak és a szakemberek sok éves tapasztalatának köszönhetően manapság nem jelent problémát bármilyen hiba kijavítása, felújítása.

Cégünk szakemberei kiváló anyagokkal és minőségi eszközökkel végzik munkájukat, melynek során minden típusú stílbútor felújítását vállalják az Ön elképzeléseinek megfelelően. Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Bőrfestés és bőrbútorok javítása

bőrbútorok javítása A bőrbútorok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek. Ennek több oka is van, de az egyik legnyilvánvalóbb, hogy a bőrbútorok minden helyiségbe utánozhatatlanul becsempészik az eleganciát és a kifinomult stílust. Ha bőrbútort választ, már csak ezért sem foghat mellé, de az ízléses voltán túl egyéb előnyei is vannak ezeknek a bútordaraboknak.

A bőrbútorok hosszú évekig ellátják funkciójukat komolyabb minőségromlás nélkül, emellett könnyen tisztíthatóak egy kis mosószeres víz segítségével. Azonban még a bőr sem örökéletű, ezért néha elérkezik az újrakárpitozás ideje.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje bőrbútora festését, ha már megkopott, kifakult. A mi segítségünkkel és hozzáértésünkkel újra régi fényében ragyog majd bútora! Nem csak festünk, bútor javítást is vállalunk, így örömmel állunk rendelkezésére, ha bőrbútora javításra szorul, kárpitozni kell vagy eltüntetni a kisebb sérüléseket.

Keressen minket és megszépítjük bőrbútorait, hogy azok még hosszú évekig díszíthessék otthonát!Ne váljon meg tőle, mentse meg!

bútorok felújítása Mindig is kedvelte az antik, egyedi vagy különleges stílusú tárgyakat, bútorokat? A boltokat, régiség kereskedőket, bolhapiacokat rendszeresen végig járja, hátha egy újabb ritkaságnak a nyomára bukkan? Esetleg örökölt régi stílbútorokat, melyek a szívéhez közel állnak?

Az egyedi bútorok vagy az antik darabok javíttatása, felújíttatása már egyre nehezebb feladatnak és egyre nagyobb kihívásnak bizonyul a tulajdonosok számára, mert kevés az igazán hozzáértő kárpitos, vagy mesterember. A fiatalok közül már egyre kevesebben sajátítják el a korábbi generációk fortélyait, vagy egyszerűen csak nem rendelkeznek olyan nívós szaktudással. Ez nem jelenti azt, hogy Önnek meg kellene válnia a szívének kedves daraboktól és kidobni őket.

A megoldás egyszerű, csupán annyi a dolga, hogy felkeres minket, és gondoskodunk a felújításra, kárpitozásra, javításra szoruló bútor régi állapotának visszaállításáról.

Keressen minket bizalommal, képesek vagyunk megmenteni a kidobásra ítélt bútorokat is!Kárpitozott bútorok teljes pompájukban

kárpitozott bútor Néhányan rendkívüli módon ragaszkodnak egy-egy régi kárpitozott bútorhoz, melyek tisztítása nem könnyű feladat. Házilag is megpróbálkozhatunk a makacs szennyeződések eltávolításával, de tartsuk észben, otthoni módszerekkel nem mindig érünk el látványos eredményt. Azoknak, akik mégis belevágnak a kárpit otthoni tisztításába, a következő tanácsokkal szeretnénk segíteni:

Rendszeresen porszívózzuk ki a kárpittal borított felületet. Mielőtt azonban nekilátunk, érdemes kicsit megütögetnünk a kárpitot, hogy a por a felszín közelébe kerüljön. Sajnos vannak olyan szennyeződések, melyek tisztítás után is ragacsosak maradnak, ezek pedig továbbra is gyűjtik a port. A szárazhabos tisztítószerek általában megfelelőek kárpit tisztításához, hiszen nem jutnak be a szövetbe.

Amennyiben tapasztalt szakembert keres bútorai épségének és szépségének megőrzésére, nálunk profikat talál! Ha úgy dönt, hogy szeretné lecserélni elnyűtt bútorkárpitjait, vagy próbára tenné vízzel tisztítható kárpitjainkat, keressen bennünket bátran!Hogyan tisztítsuk és ápoljuk bőrkárpitozású bútorainkat?

bőrbútorok javítása A bőrkárpit rendkívül népszerű, hiszen elegáns megjelenése különleges hangulatot ad bármely helyiségnek, emellett pedig igen tartós. A különféle bőrből készült kárpitok azonban csak akkor őrzik meg évtizedekig eredeti formájukat, ha kellő figyelmet fordítunk tisztításukra és ápolásukra. Az ápolás és a kárpit javítása is a kárpittípus anyagától függ, annak megfelelően kell eljárnunk, máskülönben kárt tehetünk a bőrkárpit felszínében.

Mire kell különösen figyelnünk, ha bőrkárpitról van szó?

Nagyon figyelmesen kell tisztítószert vásárolnunk, kifejezetten tilos oldószeres vagy szilikon tartalmú szerekkel dolgoznunk. Egyesek kipróbálják az olyan házi praktikákat, mint például a tejjel való tisztítás, ám ez csak árthat a bőrkárpitnak, ráadásul be is büdösödik. A legjobb megoldás a kisbabák számára készült nedves törlőkendő lehet, ám ez is bőrfelületenként változhat.

Amennyiben komoly szennyeződéstől, vagy felületi hibáról van szó, érdemes lehet megfontolnunk a bőrkárpit teljes cseréjét. Ha igazán profi szakembereket keres a feladatra, nálunk a legjobb helyen jár! Keressen bennünket bátran még ma!Bútorfelújítás és az AquaClean technológia

AquaClean szövet A bőrgarnitúra élettartama függ a bútor használati körülményeitől és az igénybevétel mértékétől, ápolásától. Általában a bőrbútorok strapabíróak, nagyjából 12 év használat után érdemes igénybe venni a bútorfelújítás lehetőségét, ha egyes részeken cserélni vagy javítani kell a bőrt.

A hasított bőrfelületeknél előfordulhat, hogy csökken az élettartam, 3-5 éven belül elkezd tönkremenni a felület, mindemellett léteznek olyan bútordarabok is, amelyek 30-40 éves használat után is kitűnő állapotban vannak, de lehet találkozni akár 100 évnél is régebbi darabokkal.

Ha szeretné visszanyerni bőrbútora régi külsejét, vegye igénybe szolgáltatásunkat! Bútorfelújítást vállalunk bőrfestéssel, részleges vagy teljes áthúzással és egyéb praktikus módszerekkel. Ajánljuk az Amara, Carabu, AquaClean szöveteket, melyek nem csupán újjá varázsolják, hanem modernebbé és ellenállóbbá teszik bútorát!

Ne hagyja tönkremenni bőrbútorát, válassza a bútorfelújítást és tegye próbára az AquaClean technológiát!Vízzel tisztítható bútorszövet – A modern nők választása

Vízzel tisztítható bútorszövet Vízzel tisztítható bútorszövet – A modern nők választása A vízzel tisztítható bútorszövetek igen praktikus megoldást kínálnak rohanó világunkban. Napjainkban a háziasszonyoknak nincs idejük és energiájuk a rendszeres takarítás mellett az időről-időre előforduló apróbb balesetek okozta nyomok eltűntetésére is.

Ám az általunk kínált korszerű szövetek segítségével a lehető legkülönfélébb szennyeződések is könnyedén eltávolíthatók a textíliából. Legyen szó bármilyen makacs foltról, az Aqua Clean technológiának köszönhetően többé nem kell a hosszas súrolás miatt aggódni!

A szövetek másik igen kedvező tulajdonsága, hogy kivételes mértékben kopásállóak, így attól sem kell tartanunk, hogy idő előtt elhasználódik az anyag. A praktikus kivitel mellett tehát az anyagi megfontolás is az Aqua Clean technológiával készült vízzel tisztítható szövetek mellett szól.

Válassza Ön is a legokosabb megoldást, döntsön a mi bútorszöveteink mellett, melyekkel időt, energiát, és pénzt is megtakaríthat! A vízzel tisztítható bútorszövetek a modern háziasszonyok kedvencei!A kárpitozás története

A kárpitozás története A kárpitozás története izgalmas fejlődésen ment keresztül.

Kárpitnak a sátrak borítására, ajtónyílás vagy ablak elfedésére használt szőnyegeket és függönyöket nevezték, később már selymeket, brokátokat, pamutszöveteket is felhasználták a fedésre. Ám a kárpitozás fogalma lassan eltávolodott ettől. Ma már elmondhatjuk, hogy a fogalom a bútorok megmunkálását jelenti.

A kárpitos mesterség történetét onnantól számoljuk, amikor feltalálták a spirálrugót. A rugózott kárpitozással megvalósítható volt a puhább, rugalmasabb ülő- vagy fekvőhely, és egyre többféle kárpitozott bútor jelent meg és terjedt el.

A bútorok kivitelezése során ma már nem csak funkcionalitás szempontjára, hanem az esztétikus megjelenésre is igen nagy hangsúlyt fektetnek a szakemberek. A kárpitozás napjainkban igen kifinomult munkát követel meg, mely során már az olyan praktikus szempontok is előtérbe kerülnek, mint amilyen a vízzel tisztítható szövetek alkalmazása.

Amennyiben Ön is igazán modern bútorokkal szeretné berendezni otthonát, forduljon hozzánk bizalommal!Kiégett, szennyeződött, kikopott? Van rá megoldás!

Kiégett, szennyeződött, kikopott? Van rá megoldás! Minden otthonban lapul egy féltve őrzött bútordarab. Legyen szó egy antik darabról, amit még a nagyszülőktől örökölt, vagy egy egyedi kivitelről, amiből alig pár darab található a világon, esetleg a hőn áhított fehér csodakanapé, ami sokunk álma. Egy közös mindegyikben van, nem szeretnénk, ha bármi bajuk esne.

Azonban az idő múlása és a véletlen balesetek hatására akaratlanul is kár keletkezhet ezekben a bútorokban. Hiába a féltő gondoskodás, elég egyetlen parázs, egy pohár üdítő vagy egy koszos tappancs és máris megtörtént a baj! Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a bútorok javítása napjainkban könnyedén megoldható, főként, ha a megfelelő szakemberhez fordulunk!

Miért éri meg minket választani, ha bútorjavításról van szó? Mert segítségünkkel nem csak újjá varázsolhatja bútorait, de egy speciális megoldásnak köszönhetően meg is óvhatja az újabb szennyeződésektől! Az Aqua Clean technológiának köszönhetően elegendő egy kis víz, és minden piszok eltűntethetővé válik bútorán! Válasszon minket, ha szeretne hatékonyan gondoskodni bútorai hosszú távú épségéről!Mi is az a politúrozás?

politúrozás A bútor felújítást érdemes átgondolni, sokszor jobban megéri, mintha új bútort vásárolnánk. A bútor felújításban a politúrozás egy állati eredetű, viasztalanított gyanta segítségével történik, ami denaturált szeszben kerül feloldásra és az így kapott oldatot nevezzük politúrnak.

A politúrozás első munkafolyamatához tartozik, hogy olaj bedörzsölésével a fa eredeti rajzolata, színe, jellege előhozható, illetve tónusaiban is változtathatunk rajta. Az alapozás az első réteg, ami ecsettel vagy szórópisztollyal könnyedén felhordható, ez kevés időt igényel. Az így felkerült réteget elkezdjük dörzsölni egy durva rongy közé csavart gyapjú labdával, ami időigényes feladat, mivel a kellő vastagság eléréséhez akár órákig is eltarthat ez a munkálat.

Dörzsölés közben paraffinolajat és habkőport hintünk a felületre, amely a fa pórusainak elfedésében nyújt segítséget. Az olaj segít megakadályozni a felület betapadását, ami idővel foltokat eredményezhet. Az utolsó munkafolyamatot íberezésnek hívjuk, amikor a felület fényét adjuk meg. A munkadarabon maradt paraffinolajat is eltávolítjuk az íberezés során. Ezt addig ismételjük, amíg tartósan magas fényű nem lesz a felület.

Bízza ránk a bútor felújítást, és varázsolja újjá kedvenc bútorait!Ne vesszen kárba antik bútora

politúrozás Régi, antik bútorokkal rendelkezik, amik már elnyűttek, szakadtak, nem túl kényelmesek? A legtöbben ezekben az esetekben inkább megszabadulnak a bútoraiktól, nem próbálkoznak bárminemű restaurálással, inkább az egyszerűbb megoldást választják.

Egy antik bútor vagy egy stílbútor új állapotban remek része lehet otthonunknak a megfelelő stílusban. Ilyen és hasonló, minőségi bútort manapság már nem nagyon találni, ennek ellenére sokan inkább kidobják, ahelyett hogy kárpitos szakemberhez fordulnának, akinek a kezei által újra gyönyörű pompában ragyoghatnak a bútoraink. Ha hasonló bútorokkal rendelkezik, ne szabaduljon meg tőlük! Forduljon szakemberhez! Több éves kárpitos tapasztalatommal garantálom, hogy antik bútora a kezelésem által visszanyeri újszerű állapotát és újra szép dísze lehet otthonunknak.

Régi bútorai szakszerű javítását ne bízza hozzá nem értő kezekre! Forduljon hozzám, ha minőségi, szép munkát akar! Ne hajítsa el antik vagy stílbútorait! Keressen fel engem!Bútorok felújítása Aqua Clean bútorszövet segítségével!

politúrozás A tökéletes kanapét megtalálni nem egyszerű, és ha már megtaláltuk, szeretnénk azt minél tovább használni. Azonban az élet sok mindent képes egy szem pillantás alatt felülírni. Ez lehet egy ügyetlen mozdulat, érkezhet egy nagy pohár vörös bor képében, ami a kanapé kárpitján landol, de az is előfordul, hogy egyszerűen csak elöregedik, sérül a bútor az évek során. Ám a bútor felújításnak köszönhetően nem kell megválnia kedvenc kanapéjától, csupán megkérni a minket, hogy öltöztessük új ruhába.

Teljes körű bútor felújítással is foglalkozunk, sokéves tapasztalatunknak köszönhetően nem jelent gondot egy régi kanapé felújítása sem. Asztalos munkával minden használt, sérült bútor megújítható. A rugók, vasalások, a fakeretek cseréje, a kisebb-nagyobb javítgatások, a politúrozás mind ide tartozik. Az elhasználódott kárpit helyére pedig egy olyan új technológiával készült szövetet ajánlunk, amivel soha többé nem lesz gondja a foltokra, szennyeződésekre.

Az Aqua Clean bútorszövetek különlegessége a speciális bevonatukban rejlik, ami gyakorlatilag taszítja a szennyeződéseket. Ez a legjobb választás, ha nem szeretne másik kanapét venni, de a régit sem használná pecsétesen, kopottan.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén bútor felújítással, asztalos munkákkal kapcsolatban!Komfortos pihenés? Vállaljuk a matracok egyedi méretre gyártását is!

politúrozás Ahogy más használati tárgyak, bútorok, úgy az ágyak is egy idő után elhasználódnak, ami legfőképp a matracaik állapotán tükröződik vissza. Ilyenkor a tulajdonosok szeretnék lecserélni, azonban a legtöbb ágytípushoz igazi kihívást jelent meglelni a megfelelő méretű matracot. Ha Ön is rengeteget kutatott új ágymatrac után, azonban ez kudarcba fulladt, ne csüggedjen, ugyanis cégünk vállalja a matracok egyedi méretre gyártását is!

A matrac egyedi méretre gyártásával minden szempontból előnyökre tehet szert. Egyrészt nem kell szeretett ágyától megválnia csak azért, mert a régi, elhasználódott matrac helyett nem talál újat, másrészt sokkal költséghatékonyabb az általunk kínált megoldás. Egy matrac még mindig kedvezőbb árkategóriát képvisel, mint egy komplett, új ágy. Szolgáltatásunknak köszönhetően masszív és strapabíró matraccal újíthatja meg fekhelyét, ami hosszú éven át fogja biztosítani Önnek a komfortos pihenést.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének a matracok egyedi méretre gyártásával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!A KISZÁLLÁS ÉS FELMÉRÉS INGYENES!!              

További oldalak: www.leatherexpress.hu | www.juhasz-zongora-butorrestauralas.hu

 


Szövet - wikipedia | Kárpitozás - wikipedia | Bútorrestaurálás - wikipedia