oldal | Magunkról |  Szövetek |  Szolgáltatásaink | ElérhetőségekPartnerekGaléria

       

Aqua Clean vízzel tisztítható bútorszövettel kevesebb tisztítószert használ, mégis ugyanolyan szép marad a bútor!

Aqua Clean szövet Takarítani rendszeresen kell, főleg akkor, ha azt szeretnénk, hogy az otthonunk, az életterünk rendezett és tiszta is legyen. Olyan otthonban, ahol jól érezzük magunkat, a takarítás alapvető dolog. Az sem jó azonban, ha a mindennapok, hetek nagy része a takarításról szól, ha rengeteg pénzt költünk ehhez a művelethez szükséges termékekre.

Az ülőgarnitúra vagy a kárpitozott székek, bútorok sem maradhatnak ki a takarításból. Könnyen előfordulhat, hogy pecsétes lesz a kárpit, amit komoly tisztítószerekkel is nehéz teljesen kiszedni. Az Aqua Clean szövet azonban más.

Az Aqua Clean szövet egy olyan különleges szövet, amihez nem kell semmilyen tisztítószer, mégis könnyen el lehet belőle távolítani a foltokat. Egy vízzel tisztítható bútorszövetről van szó, amiből valóban egyszerűen és tökéletesen kijön bármilyen folt. Az Aqua Clean szövettel bevont bútorokon nem kell óvatoskodni, hímes tojásként bánni velük, mert ha kiloccsan a narancslé, lecsúszik a tányérról a zserbó vagy a gyerekek belejönnek a színezésbe, egy kis víz mindenre megoldás.Szép, tartós és környezetbarát!

vízzel tisztítható bútorszövet A foltok megkeserítik az életét? Bútorvásárlásnál már nem mer kockáztatni és kelletlenül bár, de az esztétikumot alárendeli a praktikumnak? Elege van abból, hogy sok pénzt költ tisztítószerekre?

Nos, létezik olyan megoldás, amivel nem kell kompromisszumokat kötnie, hanem olyan kárpitot választhat otthonába, amilyet csak szeretne, eközben pedig nem csupán a pénztárcáját, de a környezetet is kíméli vele. A megoldás az Aqua Clean vízzel tisztítható bútorszövet.

Az Aqua Clean vízzel tisztítható bútorszövetek olyan egyedi technológiával készült bútorkárpitok, amelyek különleges, láthatatlan bevonatuknak köszönhetően ellenállóbbak a foltokkal szemben és könnyebben is tisztíthatóak. Az Aqua Clean szövetek, a nevükhöz hűen akár egyszerű vízzel is tisztíthatóak. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem kell drága vegyszereket beszereznie, amelyekkel csak fölöslegesen terheli a környezetet, ráadásul kellemetlen szagúak és ártanak kézbőrének.

Borfolt, zsírkréta vagy csokoládé okozta szennyeződés, teljesen mindegy, hiszen nincs közöttük különbség: a technológia megakadályozza, hogy beivódjon a bútorkárpitba.

Ne mondjon le a dekoratív és egészséges otthonról, ismerje meg az Aqua Clean vízzel tisztítható bútorszövetet!Szeretne egy világos színű bútorkárpitot, de fél, hogy hamar koszos lesz?
Válasszon minket és elfelejtheti az aggályait!

Olyan megoldást kínálunk, amivel a szövet sokáig megtartja látványos tisztaságát. A kárpitos bútorok nagy része a nappaliban található. Mivel ez a pihenés és kikapcsolódás szobája, a lágy színekkel kellemes, nyugtató hatást érhetünk el. Egy világos bútorkárpittal azonban eddig csak a baj volt. Bármilyen nagy erőfeszítéssel próbáltuk tisztántartani, a foltok folyvást visszatértek és a sikálás az anyagnak sem tett jót.

Az Aqua Clean technológia egy olyan innovatív eljárást kínál, amely által bármilyen színben választhat kanapét, hiszen nem kell félnie a foltoktól!

Titka abban rejlik, hogy minden egyes szövetszálat bevonnak egy olyan láthatatlan anyaggal, amely nem engedi felszívódni a különböző szennyeződéseket. Ahol elkerülhetetlenek a foltok a bútorkárpiton, ott bizony elkél egy ilyen professzionális megoldás.

Ellenáll a kávénak, olajnak, üdítőnek, alkoholos filctollnak, bornak és még sorolhatnánk!

Ha az Ön otthonában is szükség van erre az új és megbízható megoldásra, keressen minket bizalommal!Ragyogó tisztaság a világos bútorszöveteknek is!

A bútorok otthonunk ékei. A szekrények ruháink, a polcok a könyvek és egyéb apróságok tárolását szolgálják, míg a kanapé, az ülőgarnitúra, a fotelek és székek a pihenést. Ezek karbantartása nem egyszerű feladat. Sokan azt gondolják, hogy a porszívózás elegendő a tisztaság megőrzésére, ám óhatatlanul is adódhatnak balesetek: vörösborfolt a székpárnán, ételfoltok a kanapé bútorszövetén.

Előzze meg a baj, előzze meg a foltokat!

Az emberek többsége a folttisztítás kapcsán az utólagos lépésekre gondol. Az Agro Kárpit azonban egy forradalmian új megoldást kínál Önnek, az Aqua Clean technológiát alkalmazó bútorszövetet. Az ilyen anyaggal bevont bútor nem igényel hosszas tisztítást, hiszen a speciális eljárásnak köszönhetően a szennyeződések könnyedén eltávolíthatóvá válnak.

Tekintse meg széles bútorszövet kínálatunkat és lépjen kapcsolatba az Agro Kárpittal a megadott elérhetőségeken! Kollégáink várják megkeresését, és válaszolnak felmerülő kérdéseire!Aqua Clean bútorszövet tisztítási eljárása

Aqua Clean bútorszövet Az Aqua Clean tisztítási technológiával gyártott bútorszövet gyors és egyszerű módon varázsolható újjá. Csupán néhány egyszerű lépesből áll a tisztítási eljárás, amely egyszínű és mintás szöveteken is egyaránt jól alkalmazható. Az Aqua Clean bútorszöveten keletkező foltok eltávolításához csak vízre van szüksége. A szövet könnyen kezelhetősége a sokadik szennytisztítás után is megmarad.

Amit érdemes betartani:

Ha ezt a néhány egyszerű szabályt betartjuk, bútorszöveteink hosszú ideig lesznek mutatós díszei otthonunknak.

További kérdéseikkel bátran forduljon hozzánk, szakembereink állnak rendelkezésére!Rendelőjében vagy irodájában szeretné egyszerűen tisztítani a kárpitot?

Aqua Clean bútorszövet Akkor az Aqua Clean bútorszövet az Önnek való választás!

Keressen minket elérhetőségeinken/

Sokszor szembesülhetünk azzal a problémával, miszerint a magánrendelőnkben, irodánkban a vendégeknek fenntartott ülőgarnitúrák hamar foltosak, koszosak lesznek. Ez a gyakori használatból fakadó probléma, emellett a kisebb gyerekek gyakran cipőben másznak fel a kanapéra vagy leöntik véletlenül ivólével a drága szövetet.

A megoldást mi biztosítjuk Önnek! Az Aqua Clean bútorszövet használatával egyszerűvé válik a foltok eltüntetése és a koszos felületek tisztává varázsolása. Nincs szükség másra, csupán egy tisztító kendőre és ezzel meg is oldódott minden problémája!

Az Aqua Clean bútorszövetek anyaguknak és technológiájuknak köszönhetően szennyeződéstaszító tulajdonságokkal bírnak, így a porosodástól sem kell tartania. Ha nem szeretné, hogy a presztízs értékkel bíró, vendégváró ülőgarnitúráját néhány hónap múlva foltok csúfítsák el, válasszon minket!

Kérje személyre szabott árajánlatunkat és legyen Önnek is Aqua Clean bútorszövettel bevont garnitúrája!Hogyan válasszunk bútorszövetet?

bútorszövet Sokan döntenek a bútorkárpitozás mellett ahelyett, hogy új bútort vásárolnának. Jobban járnak, hiszen régi, kedvelt és értékes bútoruk újjá varázsolásával is ugyanazt a hatást érhetik el, némi felújítással. Azonban arról kevés helyen szólnak, hogy milyen bútorszövet lenne ideális otthonunkba.

Először is a legfontosabb a könnyű tisztántartás. Senki sem szeret kárpitot takarítani, hiszen időigényes és fárasztó munka. Az Aqua Clean bútorszövet kiküszöböli ezt a problémát, hiszen innovatív bevonatának köszönhetően nem szívja magába a szennyeződéseket, így azok egyszerűen eltávolíthatók.

Emellett fontos, hogy a bútorszövet színe és mintázata összhangban legyen a többi bútorral. Ha minden berendezés hasonló színű, könnyedén feldobhatjuk otthonunkat egy merészebb szín vagy mintaválasztással is. A natúr színekhez szinte minden remekül passzol, azonban ha a szobában már van egy mintás bútordarabunk, úgy inkább egyszerűbb, egyszínű bútorkárpitot válasszunk.

Ha Ön sem kárpittisztítással töltené az idejét, válasszon Aqua Clean bútorszöveteink közül!Válasszon kajmán bőr bútorszövetet!

kajmán bőr bútorszövet A bútoraink otthonunk ékét adják, nap, mint nap használjuk őket, nem mindegy tehát, hogyan is néznek ki. A bőr bútorszövet mindig eleganciát, luxust sugallt, de egyben előkelővé is varázsolta otthonát.

Mára egyre inkább elterjed a kajmán krokodil bőrének alkalmazása az iparban. Számtalan órát, táskát, cipőt készítenek a divatipar számára ebből az anyagból, így nem is csoda, ha a bútoripar is előszeretettel alkalmazza ezt a bőrfajtát.

A kajmán krokodil Észak- és Dél-Amerikában őshonos, bőrük strukturáltabb, így könnyebb felhasználni, mint az amerikai alligátorét. Mivel ezt az állatfajt az ipar erre a célra tenyészti, így a bőr felhasználása jóval olcsóbb, mint más krokodilok, alligátorok bőre.

A bőr egy lélegző anyag, így tisztítása, karbantartása elengedhetetlen ahhoz, hogy megőrizze szépségét, előkelőségét. A bőrhöz speciális bőrtisztító anyagok sorát kínálja az ipar, hogy fenntartsuk bútorszöveteink eredeti állapotát. A kajmán bőr ebből a szempontból is jó választás, hiszen kiemelkedő szépsége mellett az oldószeres tisztítást is elbírja az anyag, így jóval olcsóbb karbantartása, megóvása, mint más bőrszöveteké.

Bútorai szépségéért forduljon cégünkhöz!Mystic bútorszövetek

Mystic bútorszövetek Bútoraink elsősorban kényelmünket és az otthonunk díszítését szolgálják, ezáltal gyakori használatnak és különböző fizikai behatásoknak vannak kitéve. A sok éves használat során elkerülhetetlen, hogy a berendezési tárgyaink szennyeződjenek, mely különösen a kárpitos bútorok esetében jelent nagy kellemetlenséget. A mai modern fejlesztéseknek köszönhetően a bútorszövetek megoldást kínálnak a használat során jelentkező szennyeződésekkel szemben.

A Mystic bútorszövetcsalád egyszerre ötvözi a praktikus és felhasználóbarát kivitelezést, valamint az esztétikus megjelenést:

Amennyiben igazán dekoratív és hosszantartó szövetet keres bútoraihoz, keressen minket bizalommal és válasszon a Mystic termékek széles kínálatából, melyben biztosan talál az ízlésének megfelelő lehetőséget.

Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk elérhetőségeinken!Merlin bútorszövet

Merlin bútorszövet Otthonunk textíliáinak kiválasztása különösen nagy körültekintést igényel, hiszen számos környezeti tényezőt érdemes végig gondolni, hogy a lehető legpraktikusabb és esztétikusabb megoldást válasszuk. A Merlin bútorszövet napjaink egyik leginnovatívabb és legnépszerűbb szövettípusa, melyet az USA szakemberei fejlesztettek ki és sikerét számos előnyének köszönheti:

Válassza Ön is a dekoratív és innovatív Merlin bútorszövetet, melyért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint további tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Vízzel tisztítható Merlin bútorszövet

vízzel tisztítható Merlin bútorszövet A lakás bútorai sokat elárulnak a lakók ízléséről, szokásairól és higiéniájáról. Ha vendégek érkeznek otthonunkba, a bútorok is alapos mustra alá kerülnek a szőnyegek és a falak színének bírálata mellett. A szép bútor mit sem ér a kényelmes és tiszta, esztétikus bútorszövet nélkül, hiszen elsődlegesen használati tárgyként kezeljük bútorainkat.

A Merlin bútorszövet a legjobb választás, ha valódi kényelemre és luxusra vágyik otthonában. A Merlin bútorszövet rendkívül tartós anyagból készül, így hosszú ideig otthona dísze lehet. Az Aqua Clean-nel ellátott rétegnek köszönhetően a Merlin bútorszövetet könnyedén tisztíthatja egy egyszerű papírtörlővel, melyet elég bevizeznie és körkörös mozdulatokkal eltávolíthatja vele a foltokat. A Merlin bútorszövet különleges kialakításának köszönhetően a szövet nem fényfoltosodik, amely ronthat más szövetek megjelenésén.

Ha Ön is szeretne minőségi bútorszövetet otthonába, melyet könnyedén, vízzel tisztíthat, válassza az Aqua Clean-nel ellátott Merlin bútorszövetet!A modern iroda modern kárpitot kíván

Aqua Clean technológiával ellátott Merlin bútorszövet Nagy és impozáns üvegfelületek, tágas, világos terek, és korszerű számítógépek, ez mind jellemző a mai újszerű irodákra. Az iroda, amelyben nap mint nap dolgozik, rendelkezik a mai modern irodák minden sajátosságával? Biztos benne, hogy nincs semmi, amin még változtathatna? Mit szólna egy igazán forradalmi bútorszövethez?

Ez az Aqua Clean technológiával ellátott Merlin bútorszövet! A Merlin azért jelent pótolhatatlan irodai kiegészítőt, mert nemcsak esztétikus, de alkalmazkodik az üzleti világ rohanó és pörgős körülményeihez. Az Aqua Clean technológiának köszönhetően nem kell tisztítóval bajlódni vagy a makacs foltok sikálásával tölteni az időt, mert a bútorszövet olyan különleges bevonattal rendelkezik, ami magába szívja a szennyeződéseket, legyen az kávé, étel vagy akár tinta, ezeket pedig egyszerű, vizes dörzsöléssel eltávolíthatjuk.

Szerezzen be Ön is Merlin bútorszövetet és szerelje fel irodáját ezzel a praktikus kiegészítővel! Felmerülő kérdéseivel és egyéni igényeivel forduljon hozzánk bizalommal!Silvertex bútorszövet

Silvertex bútorszövet Fedezze fel a bútorkárpitok új generációját és ismerkedjen meg a Silvertex bútorszövettel! A technológia fejlődésének hála a legújabb megoldások már a bútorgyártásban is lehetővé teszik, hogy bútoraink korábban nem tapasztalt ellenállásra tegyenek szert a foltokkal szemben és ezzel egy időben kivételes hosszúságú élettartammal rendelkezzenek.

A bútoroknál, mivel állandó és intenzív használatnak vannak kitéve, alapvető követelmény, hogy szövetük egyszerre legyen dekoratív, kényelmes és ugyanakkor ellenálló is. A Silvertexben mindezek a tulajdonságok egyetlen bútorkárpitban találkoznak. Ezt a terméket számos országban nagy sikerrel forgalmazzák, nem véletlenül, hiszen már bizonyított.

A különleges permablokkos technológiával készült bútorszövet különösen olyan környezetbe ajánlott, ahol fokozott igénybevételnek vannak kitéve a bútorok, illetve nagy a szennyeződés veszélye, ezért ajánljuk fogorvosi székekhez, napozóágyakhoz, továbbá minden olyan helyre, ahol rendkívül fontos a baktériummentes felületek biztosítása. A Silvertex bútorszövet anyaga úgy lett megtervezve, hogy szinte taszítsa a foltokat, így nyoma sem marad a nehezen tisztítható szennyeződéseknek, például olajnak.

Tegye próbára Ön is a Silvertex bútorszövetet, garantáljuk, hogy nem fog csalódni!A Valencia bútorszövet előnyei

Valencia bútorszövet Szeretné kültéri bútorait megvédeni az időjárás viszontagságaitól? Szeretné, ha ellenállóak lennének a víz és más kémiai anyagok hatásainak? Minderre tökéletes megoldás a Valencia műbőr szövet, mely remek tulajdonságainak köszönhetően ideális választás a kültéri bútorok védelméhez.

Miért érdemes a Valencia bútorszövetet választani?

A téli időszakban, a nyári záporok idején, vagy a szeles idő miatt sem kell aggódnia bútorai épségéért, hiszen a Valencia műbőr megóvja őket a rongálódástól, a baktériumok okozta szennyeződésektől, így az év bármely szakaszában használhatja családjával, barátaival, vagy akár vendéglátók kültéri egységeiben is. Ezen felül másik nagy előnye, hogy könnyen tisztítható, így nem kell hosszú időt töltenie a takarítással.

Kérdéseivel bátran fordulhat hozzánk a megadott elérhetőségek bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére, hiszen a legfontosabb számunkra az Ön elégedettsége!

Válassza a Valencia műbőrt és az Argo Kárpitot!Unja a régit? Cserélje le!

bútorszövetek Megunta már a régi kárpitot? Vagy már annyira foltos, hogy csak az újrakárpitozás segíthet? Szeretne új színeket vinni nappalijába?

Az Argo Kárpit a rendelkezésére áll bútorszövetekkel kapcsolatos egyedi terveihez is! Nálunk a legújabb igényeknek megfelelő bútorszövetek közül válogathat. Bútorszöveteink széles választékából mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, legyen szó egyszínű kárpitról, vagy mintásról, elegáns bőrről, világosról vagy sötétről.

Szerencsére most már a világos bútorszövetektől sem kell tartania, hisz a szövetek a legújabb Aqua Clean technológiának köszönhetően hatékonyan veszik fel a harcot a foltok ellen! Ez az eljárás új utakat nyit meg a kárpittisztítás területén, hisz nem kell mindenféle vegyszerekkel órákig sikálni az adott felületet, egyszerűen vízzel tisztítható a kárpit. Attól sem kell már tartani, ha a foltot későn vesszük észre, mert ez az az anyag, mely taszítja a szennyeződéseket, bármikor tisztítható.

A kárpitozáson kívül vállaljuk bútorok javítását, illetve felújítását is. Tehát, ha esetleg éppen arra készülne, hogy megváljon régi kedvenc bútordarabjától, nem ez a megoldás, bizalommal fordulhat hozzánk is, mert minket ugyanolyan örömmel tölt el munkánk végeredménye, mint Önt! Ha felkeltettük érdeklődését, bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön!Ami a gyerekszobából sem hiányozhat

Aqua Clean bútorszövet A gyerekek szobája különleges terület, hiszen a berendezésénél teljesen különböző szempontokat kell figyelembe venni, mint a lakás többi helyiségében. A gyerekszoba bútorai, kiegészítői gyakran változnak, mert a gyerekek nem csak gyorsan nőnek, de gyorsan meg is sérülhetnek bútoraik a játék hevében.

A kisebb-nagyobb sérülések, foltok egy szempillantás alatt bekövetkezhetnek, de a gyakori bútorvásárlás természetesen nem túl kifizetődő megoldás, ahogyan a rendszeres tisztíttatás is költséges, azonban az igény megvan a szép, tiszta környezetre.

Az Aqua Clean forradalmian új bútorszövet különleges tulajdonságainak köszönhetően egy gyerekszobából sem hiányozhat. A bútorszövet különlegessége, hogy olyan speciális bevonatot tartalmaz, mely taszítja a különböző szennyeződéseket és nem engedi, hogy azok beivódjanak a szövetbe. Az Aqua Clean egyszerű, vizes tisztítással újjá varázsolható és használatával nem jelent többé gondot a toll, étel, festékfolt sem.

Keressen minket bizalommal, és óvja a gyerekszoba bútorait Aqua Clean bútorszövettel!Döntsön Ön is a biotisztítás mellett!

Aqua Clean bútorszövet Tökéletes tisztaságra vágyik? Vegyszermentes tisztítást szeretne? Válassza a biotisztítást! Cégünk tud Önnek ebben segíteni, Önnek az Aqua Clean technológiára van szüksége!

Az Aqua Clean technológia alkalmazása során a bútorszövet minden egyes szövetszálát egy láthatatlan bevonattal fedik be, melynek következtében a szennyeződés nem tud bejutni az anyag belsejébe. Tiszta víz hatására, a felületen megtapadt friss szennyeződés feloldódik, és akár egy papírtörlővel is könnyedén eltávolítható.

Az Aqua Clean technológia több előnnyel is rendelkezik, hiszen nincs szükség káros vegyszerekre a bútor tisztításához, így allergiások számára is kifejezetten ajánlott, emellett roppant gyors a száradási idő.

Váltson Ön is az Aqua Clean bútorszövetre, hiszen a biotisztítás segítségével megvédheti saját és családja egészségét! Ha szeretne még több információt megtudni erről a technológiáról, és egyéb bútorszöveteinkről, lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!Forradalmi megoldás: az Aqua Clean bútorszövet!

Aqua Clean bútorszövet Ahhoz, hogy a bútorkárpitot hosszú időn keresztül csodálhassuk, tisztán kell tartani. Ám előfordul, hogy nem elég vigyázni rá, véletlen balesetek bármikor történhetnek. Az Aqua Clean bútorszövetből ezek a foltok gyorsan kiszedhetőek, ráadásul egyszerű víz segítségével.

Az Aqua Clean technológia eljárása során a kárpit minden szövetszálát egy láthatatlan bevonattal fedik, így a szennyeződés nem szívódik be a bútorkárpit belsejébe.

Az Aqua Clean bútorszövetnek köszönhetően a tisztítás nagyon hatékony és praktikus. 3 lépésből áll a tisztítása: a papír törlőkendőt nedvesítse be vízzel, majd a foltot óvatosan, körkörösen törölje át, végül a folt eltűnik.

A könnyen eltávolítható szennyeződések körébe tartoznak az étel és üdítő foltok, zsíros olajos szennyeződések, golyóstoll nyomok. Fontos tudni, hogy az Aqua Clean tulajdonsága nem vonatkozik azokra az anyagokra, amik oldószeres eredetű szennyeződésekből adódnak. A szennyeződést csak akkor tudja hatékonyan eltávolítani, ha közvetlenül a szennyeződés keletkezése után kezdi el a tisztítást.

Ha Ön is szeretné hosszú távon élvezni bútora szépségét, válassza az Aqua Clean bútorszövetet! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és máris élvezheti a tisztaságot!Amara szennytaszító szövet a stílusos otthonért

Amara szövet Szeretne egy igazán szép kárpitú ülőgarnitúrát otthonába, de soha nem merte megvásárolni azt a modellt, ami igazán tetszett? Elege van abból, hogy praktikus szempontok alapján döntsön ahelyett, hogy azt válassza, ami tetszik?

Most végre igazán kibontakozhat egy forradalmi újításnak köszönhetően! Az Amara szennytaszító szövet lehetővé teszi, hogy bútorkárpitja ne csak szép, de foltmentes is maradjon hosszú ideig. Ezek a különleges kárpitok egy olyan réteggel vannak bevonva, melyek nem engedik, hogy a szennyeződés beivódjon a szövetbe, ugyanakkor azt is lehetővé teszik, hogy egyszerűen és gyorsan eltávolíthatóak legyenek az anyagból az egyszerűbb szennyeződések.

Hihetetlen, de a bútorszövetek tisztántartásához elég csupán egy kevés tiszta víz és máris hatékonyan kitisztítható bármilyen folt. Bor, tinta, festék nem akadály, csupán annyi a dolga, hogy minél gyorsabban cselekedjen, és lehetőleg azonnal megkezdje a folt eltávolítását.

Önnek sem kell lemondani a stílusos otthonról, nyugodtan választhat pasztellszínű, de akár hófehér kárpitokat is, ezentúl nem kell tartania attól, hogy rövid idő alatt tönkre mennek.

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön az Amara szövettel kapcsolatos részletekről!Carabu szövetet minden bútorra!

Carabu szövet Szeretné bútorát újjá varázsolni, de nem tudja, milyen anyagot válasszon? Elveszett a különböző anyagminták között, és teljesen tanácstalan? Válasszon vízzel tisztítható bútorszövetet!

Az Aqua Clean bútorszövetek között több fajtát is talál, így például a Carabu bútorszövetet is. A Carabu egy olyan vízzel tisztítható bútorszövet fajta, amely rendkívül strapabíró, több rétegből áll, és ezek mindegyike nanotechnológiával készült. Az anyag előállításakor minden egyes szövetszálat olyan bevonattal látnak el, amely segítségével a foltok és szennyeződések nem jutnak be a szövet belsejébe. Tisztítása gyors és egyszerű: egy vizes pamutruhával törölje át körkörös mozdulatokkal a bútordarabot, így kárpitja újra makulátlan lesz!

Ha Ön is szeretne élni az Aqua Clean bútorszövet adta lehetőségekkel, válasszon egy igazán korszerű technológiát! Döntsön praktikus és egyben dekoratív megoldás mellett, kérdéseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken, munkatársaink mindenben készséggel segítenek Önnek!A vízzel tisztítható bútorszövetek előnyei

vízzel tisztítható bútorszövetek A bútorok szövettisztítása évtizedek óta a háziasszonyok réme, gyakran nem is vállalják sajátkezű, otthoni takarítását. Ugyan a üzletek polcain sorakozó vegyszerek kecsegtető megoldást kínálnak, sokszor csak még nagyobb kárt okozunk velük. A vízzel tisztítható bútorszövet ellenben gyors, precíz és minőségi megoldást nyújt számunkra.

A vízzel tisztítható bútorszöveteket egy különleges eljárással készítik, mely során a szövet minden egyes szála olyan védőréteget kap, mely nem engedi felszívódni a különböző szennyeződéseket. Így tisztításához nincs szükség semmilyen vegyszerre, csupán egy kis vízre.

A vízzel tisztítható bútorszövetek előnyei, hogy bármilyen színben megvásárolhatja kedvenc darabjait, nem kell többé attól félnie, hogy gyermeke vagy háziállata bepiszkíthatja azt. Nincs többé hosszú órákkal töltött tisztítási folyamat, melynek eredménye lehet, hogy nagyobb lesz károsodás, mint előtte volt. Nem kell félnie, hogy felújítás, költözés vagy bármilyen más környezeti behatás miatt bútora szennyezettsége egyet jelenthet a végleges kidobásával. Csak egy kis víz és minden újra ragyogóan tiszta!Pompázzon otthona akár világos, kényes színekben!

Aqua Clean bútorszövet Sokan álmodoznak egy olyan otthonról, ahol nincsenek megkötések, kompromisszumok vagy félelmek, esetünkben a színek és anyagok terén. Megannyi háziasszony kénytelen lemondani hőn áhított kárpitjáról világos vagy kényes színe miatt, hiszen ezen árnyalatok tisztítása rémálommá is válhat, vegyi tisztítás során pedig fennáll az anyag károsodásának veszélye.

Erre nyújt optimális megoldást a korszerű technológia, mely az Aqua Clean elnevezést kapta. Nevéből eredően következtethetünk szerepére, miszerint könnyen tisztíthatóvá válnak bútorszöveteink, egyszerű és vegyszermentes víz használatával. A technológia egy bizonyos eljárásra épül, mely során olyan különleges anyaggal vonják be a bútorkárpitot szálról-szálra, amely megakadályozza annak szennyeződését, illetve az esetleges piszok mélyen felszívódását.

Az Aqua Clean bútorszöveteknek köszönhetően Önnek sem kell több kompromisszumot kötnie! Válassza az Önnek és otthonának legmegfelelőbb színt, legyen szó bármelyik árnyalatról!A bútorszövetek ellenségei

bútorszövet Kedvenc ülőgarnitúráink és kanapéink szöveteit nem csak az idő vasfoga kezdi ki, hanem számtalan más környezeti hatás, szennyeződés is károsíthatja. A vízzel tisztítható bútorszövet ma már kiváló megoldást kínál a különféle foltokkal, elszíneződésekkel szemben. Nézzük, milyen szennyeződések a leggyakoribbak!

Étel és italfoltok: Elkerülhetetlen hogy egy családi, baráti összejövetelen ne kerüljön kedvenc bútordarabunk közelébe étel vagy ital. Legnagyobb ellenség ezek közül egyértelműen a vörösbor és a hozzá hasonló színes, sötét foltot hagyó folyadékok.

Világos kárpit esetén a farmerek és sötét nadrágok is okozhatnak kopást, elszíneződést.

Tinta: A golyóstollban lévő tinta is ki tud folyni, hiszen elkerülhetetlenek az ilyen véletlen balesetek. Az Aqua Clean bútorszövettel természetesen az ilyen szennyeződések is könnyen és gyorsan eltávolíthatók.

Ha vízzel tisztítható bútorszövetet választ, sok bosszúságtól kíméli meg magát, hiszen a korábban eltávolíthatatlannak tűnő szennyeződések és foltok nem jelentenek többet problémát! Forduljon hozzánk bizalommal!Aqua Clean bútorszövet vendéglátóegységekbe is!

Aqua Clean bútorszövetek Kávéházak, cukrászdák, teázók - mindegyikben közös, hogy ínycsiklandozó italok, ellenállhatatlan ételek és jó hangulat várja a vendégeket. Kényelmes kanapékon, csinos székeken élvezhetjük a baráti beszélgetéseket, ünnepelhetjük a jeles családi eseményeket.

Az Aqua Clean bútorszövetek praktikusságuknak, sokoldalúságuknak és esztétikusságuknak köszönhetően nem csupán az otthonok vagy az irodák, de a különböző vendéglátóegységek berendezésének is hasznos elemei lehetnek.

Ezeken a helyeken, ahol sok ember megfordul, elkerülhetetlenné válik, hogy az ételek, italok nyomot hagyjanak a kárpitokon. Kávé, vörösbor vagy sütemény a tányéron és a pohárban jól mutat, de a bútorkárpiton már annál kevésbé, különösen akkor, ha nem, vagy csak nehezen lehet eltávolítani a foltot. Erről megfeledkezhet az Aqua Clean bútorszövettel! A korszerű technológiának köszönhetően a kárpit nem engedi beszívódni a foltokat, egy kis vízzel pedig már nyoma sincs a csúf pecsétnek.

Válassza az Aqua Clean bútorszövetet, és élvezze bútorai makulátlan szépségét, vendégei elégedettségét!A modern otthonok szövet királya: Az Amara

A modern otthonok szövet királya: Az Amara Korunkban az innovációnak talán még sosem volt ekkora jelentősége. Legyen szó iparról, művészetről, építészetről vagy az élet más területeiről, fontos, hogy az adott terület folyton fejlődjön. Nincs ez másként a bútoriparban sem.

A bútoripar egyik legégetőbb gondja volt mindig is, hogy miként oldható meg a szövetek tisztántartása, illetve szennyeződés esetén az egyszerű tisztítás. Az ipar fejlődésével az elmúlt évek során megjelentek az úgynevezett aqua clean szövetek. Jelentős áttörést jelentettek a bútorkészítésben, hiszen egyszerűen tisztántarthatóak voltak, rengeteg pozitívummal kiegészülve. Az Amara is a vízzel tisztítható szövetek közé tartozik. Az Amara egy olyan szennytaszító szövet, mely aqua clean technológiával készül, így a makacsabb, nem oldószeres szennyeződések is egyszerűen eltávolíthatóak felületéről, még a sokadik tisztítás alkalmával is! Számtalan színben és kivitelben fellelhető szövetfajta, mely remek kiegészítése lehet bármely otthonnak!

Ha Ön is szeretné bútorait ilyen egyedi szövettel kárpitoztatni, forduljon hozzánk bizalommal!Gyerekbarát bútorszövet a lakásban

Gyerekbarát bútorszövet a lakásban

Ha gyerekekkel lakunk együtt, mindig történik valami, a ház a vidám ricsajtól hangos, hiszen állandóan élettel töltik meg a házat a lurkók. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy lefoglalják a szülők minden percét, a lakás sokszor valóságos csatatér. Szanaszét heverő játékok, gyümölcslé foltok, elgurult ceruzák. A takarítás sarkalatos pont egy gyerekekkel teli lakásban, az élet állandó harc a foltok, pecsétek ellen.

Könnyítsen egy kicsit a terheken, és előzze meg az otthonát elcsúfító, eltüntethetetlen foltokat! Különleges bútorszöveteinkkel könnyebb lesz az élete és nem kell sikálással töltenie az időt. Válogasson Aqua Clean, Carabu vagy Amaravízzel tisztítható szöveteink közül, és őrizze meg kárpitjai szépségét hosszú ideig!

Ezeknek a bútorszöveteknek a külseje olyan, mint a többi szöveté, azzal a különbséggel, hogy láthatatlan védőréteggel vannak bevonva, ami megakadályozza, hogy a foltok a szövetbe ivódjanak. Ennek köszönhetően a bútorra ömlött szilvalé, filctoll firka vagy csokoládé maszat kevés vízzel és ronggyal eltüntethető.

Vízzel tisztítható bútorszöveteink minden gyermek mellé kötelező kiegészítők!Dobja fel bútorait Amara szövettel

Dobja fel bútorait Amara szövettel

A nappali szobabútorán még mindig az eredeti szövet van, aminek már fakul a színe, ráadásul a párnákon bor, tinta és egyéb foltok éktelenkednek? Mindig el kell, hogy fordítsa a párnákat, mikor vendégek érkeznek, nehogy véletlenül meglássák a pacákat?

Vendéglőjének, éttermének székein, bútorain még mindig azok a bútorszövetek vannak, melyeket a megnyitáskor vásárolt, és amiket lassan már hiába tisztít, az étel- és italfoltok olyan mélyen ivódtak az anyagba, hogy egyszerűbb letakarni azt egy tiszta huzattal?

Megoldást jelenthetnek problémáira minőségi AquaClean bútorszöveteink, melyek speciális kialakításuknak és szabad szemmel nem látható molekuláris bevonatuknak köszönhetően vízzel tisztíthatók, így Önnek nem kell többé sem a foltok, sem pedig a vegyszerek miatt aggódnia.

Divatos, modern Amara szöveteinket már a fonal gyártásakor az AquaClean technológiával kezelik, ezért ezek a vízzel tisztítható bútorszövetek kellemes tapintásuk és impozáns megjelenésük mellett a legtöbb foltnak ellenállnak. Válassza a minőséget, válassza az Amara bútorszövetet! További információkért érdeklődjön elérhetőségünkön!Régi bútor új ruhája: válasszon valami különlegeset!

Régi bútor új ruhája: válasszon valami különlegeset!

Bútort hosszú távra választ az ember, így a döntés során azt is számba veszi, hogy milyen színű, formájú, stílusú és minőségű legyen a kiválasztott darab. Az évek során biztosítani kell a bútornak a megfelelő gondoskodást is, hogy fel tudja venni a harcot az idő múlásával. Egy idő után ez nem elég és eljön az az idő is, amikor egy kis bútorfelújítással megfiatalíthatjuk a sokat szolgált darabot. Ilyenkor alkalom nyílik arra is, hogy modernizáljuk bútorunkat.

Vízzel tisztítható bútorszöveteinkkel ilyen lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnék régi bútorukat kicsit megújítani és nemcsak külsőre szebbé tenni, de felruházni előnyösebb tulajdonságokkal is.

Aqua Clean, Caribu és Amara - mi bennük a közös? Mindegyik olyan különleges bútorszövet, ami óvja a kárpitot, megvédi a foltoktól, pecsétektől és hosszú távon biztosítja annak makulátlanságát. A vízzel tisztítható bútorszövet különleges anyaga és bevonata megakadályozza, hogy a szövetre került foltok beivódjanak és nyomot hagyjanak. Elég őket némi vízzel eltávolítani, és újra szépek, foltmentesek lesznek!

Újíttassa fel bútorát vízzel tisztítható bútorszövettel, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!Mit érdemes tudni a Carabu szövetről?

Mit érdemes tudni a Carabu szövetről?

Amikor egy bútor új kárpitot kap, akkor számos lehetőség közül választhatunk, kezdve a hagyományos megoldásoktól a legmodernebb szövetekig. Az egyik igen népszerű lehetőség a kárpitozás során nem más, mint a Carabu szövet – nézzük meg, miért!

A Carabu szövet a modern megoldások körébe tartozik. Az anyagát úgy alakították ki, hogy az könnyedén vegye a napi használat akadályait, figyelembe véve, hogy mire is van igazán szükség napjainkban. Ennek köszönhető, hogy egyszerűen, vizes ruhával tisztítható szövet lett a végeredmény – az étel vagy italfoltok könnyedén eltüntethetőek emiatt, amíg még friss a szennyeződés. A kárpitozás során azoknak kiemelten érdemes ezt választani, akiknél gyakoriak az ilyen problémák; kisgyerekes családok vagy háziállatot tartók számára például ideális. Fontos azonban tudni, hogy csak a vízzel oldható szennyeződések eltüntetése ilyen egyszerű!

Amennyiben Ön is a praktikusságra törekszik, de nem szeretné, hogy ez a megjelenés kárára menjen, akkor válassza bizalommal a Carabu szövetet – keressen minket kárpitozásért bátran!Hogyan ápoljuk kárpitozott bútorainkat?

Hogyan ápoljuk kárpitozott bútorainkat?

A vízzel tisztítható bútorszövetek kényelmes megoldást kínálnak a mindennapokban, míg a hagyományos kárpitok tisztítása hosszadalmas folyamat lehet.

Első lépésként érdemes alaposan átporszívózni a kárpitot, de ha van címke a bútoron, mindenképpen nézze meg, hogy milyen tisztítási módszer ajánlott. A címke általában feltünteti azokat az eljárásokat, amiket semmiképpen sem szabad használni.

Házi praktikának megfelelő kárpittisztítási módszer, ha összekever egy kevés folyékony mosószert egy-két kanál ecettel. Ezt a keveréket meleg vízzel ajánlatos alkalmazni. A foltokat dörzsölje át, de ügyeljen arra, hogy ne túl erősen, nehogy kárt tegyen a kárpitban. A dörzsölés után érdemes hideg vízzel átöblíteni az ecetes, mosószeres folyadékot, valamint figyelni kell arra, hogy nyitott ablaknál, vagy fűtőtest közelében teljesen megszáradjon a kárpit. Fontos, hogy ha nem mindenhol egyenletes a használt vízmennyiség, a kárpiton foltot hagyhat!

Amennyiben nem szeretne ennyi időt és energiát fordítani a feladatra, de makulátlan tisztaságra vágyik, válassza vízzel tisztítható bútorszöveteinket!Baba érkezik a családba? Az Aqua clean, Amara, Carabu vízzel tisztítható szövetekről ne feledkezzen meg!

Baba érkezik a családba? Az Aqua clean, Amara, Carabu vízzel tisztítható szövetekről ne feledkezzen meg!

Egy kisbaba érkezése, a család gyarapodása mindig nagy öröm. Óriási változásokkal jár, amikre fel kell készülniük a szülőknek. Van, ami már sosem lesz olyan, mint annak előtte: megváltozik a család időbeosztása, nagyobb lesz a rendetlenség és több a foltok száma. Ahogyan a kisbaba növekszik, úgy tesz felfedező utakat a lakásban, mindent megfogdos, mindent szeretne megmászni, megrágcsálni, megfogdosni, a nyomában pedig pecsétek, foltok, pettyek, csíkok, kéznyomocskák, nyálcsíkok maradnak. A lakástextilek gyakran megsínylik ezeket a felfedező utakat. A foltok kiszedése reménytelen vállalkozásnak tűnhet egy hagyományos kárpit esetében, a vízzel tisztítható szövetek esetében azonban már más a helyzet. Aqua clean, Amara, Carabu: a könnyen tisztítható szövetek új szinonimái!

Az Aqua clean, a Carabu és az Amara mindegyike tökéletes választás a babás lakásokba. Egyszerűen sokkal kevesebb velük a gond, nem járnak annyi bosszúsággal, mint a hagyományos kárpitok. Az Aqua clean, Amara és Carabu különleges szövetszálai és a speciálisan megtervezett textil összetétele garantálja, hogy a foltok eltávolításához nem kell más, csupán víz. A baba nyugodtan maszatolhat, koszolhat anélkül, hogy az a bútorok végét jelentené. Nyál, étel, zsírkréta, filctoll, virágföld, üdítő, tea, tej, vagy festék? Egyik sem fog örök nyomot hagyni, ha olyan vízzel tisztítható bútorszövetre kerül, mint amilyen az Aqua clean, az Amara, vagy a Carabu! A vízzel tisztítható Aqua clean, Amara és Carabu szövetek bármelyike alkalmas arra, hogy időtálló és ellenálló kárpit legyen belőle. Évekig bírják a strapát anélkül, hogy cserélni, vagy felújítani kellene a bútorokat, és a kisbabák, később pedig a kisgyerekek találékonysága sem fog ki rajtuk!

Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk a feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és rendeljen még a baba érkezése előtt Aqua clean, Amara, vagy Carabu vízzel tisztítható szövetet!

Az egyszínű és mintás, szennytaszító bútorszövetek közül a következők közül választhat: Amara, Kento, Iruma, Sato, Kimpu, Kioto
(Kattintson a linkre a termékek megtekintéséhez!)

   

 

                     

                                  

  

                                  

                             


Szövet - wikipedia | Kárpitozás - wikipedia | Bútorrestaurálás - wikipedia

Elérhetoségek
Telefon:06/ 70 566 7374
E-mail:info@argokarpit.hu