Mobil: 06 70 234 567    E-mail: info@argokarpit.hu

 Főoldal  Magunkról  |  Szövetek  Szolgáltatásaink  | Elérhetőségek  |  Partnerek | Galéria

 

Bőrbútorok javítása és kárpitozása:

Szabó Béla vagyok, kárpitosi pályafutásomat 1979-ben kezdtem. A szakma alapjait a Kaesz Gyula faipari szakközépiskolában sajátítottam el. Az elmúlt évtizedekben fő profilomat modern, stíl és antik bútorok egyedi igények szerinti kárpítozása, restaurálása,  javítása jelentette.

Egyéni vállakozóként 1996 óta vállalok széleskörben lakossági és közületi megrendeléseket.

 

 

A megrendelői elégedettség érdekében tanácsadással, bútorszövet és egyéb kárpítozási kellékek beszerzésével, függönyözéssel, kiegészítő asztalos munkákkal is foglalkozok.  Több, mint 30 éves tapasztalatom és a visszatérő megrendelők elégedettsége biztosíték arra, hogy megbízásaim a legmagasabb minőségi elvárások mellett kerülnek kivitelezésre, garancia vállalással.

 

 

Szakmám a hobbim is egyben. A régi bútorok újjászületésnek látványa nemcsak az ügyfeleket, de engem is elégedettséggel tölt el.Vonzódásomat az antikvitások és a stíl bútorok iránt ezen web oldal fantázia neve is fémjelzi. Az ARGO a görög mitológiában az a csodálatos képességekkel rendelkező hajó neve, melyen útnak indult az ifjú Jaszon társaival, az argonautákkal, hogy megszerezze az aranygyapjút ...  

Látogasson el a szolgáltatások menüpontba vagy tekintse meg referencia képeinket!
Bármi kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!

 

 

        Kárpit javítás             Bútor javítás       Kárpitozás

  Rólunk írták:

 " Kezdetben csak a közelben lakók, majd később az igen távolról jövők is meglepetéssel tapasztalhatták, hogy bútoraikat tisztességes munkával, megfizethető áron karbantartják."

                                                                       idézet: Szepes Erika Egy városrész regényébol, 2002 PressCoord Kft.Szövet - wikipedia | Kárpitozás - wikipedia | Bútorrestaurálás - wikipedia

Elérhetoségek
Telefon:06/ 70 566 7374
E-mail:info@argokarpit.hu